Ultima actualizare: azi, 09:21

Locale

Un șofer de 18 ani a lovit cu mașina un biciclist, în Satu Mare. Victima a fost dusă la spital

Un șofer de 18 ani a lovit cu mașina un biciclist, în Satu Mare. Victima, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a fost dusă de urgență la spital.

Ce spune poliția:

La data de 1 iulie, în jurul orei 14.25, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 194 B, în localitatea Micula. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 18 ani, din Micula, ar fi acroșat un biciclist de 55 de ani, în timp ce s-ar fi aflat angajat în depășirea acestuia.

În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la o unitate medicală. Ambii participanți la traficul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Kuka Răspunde

    Despre cel de-al treilea protagonist, nu se spune o vorbă!
    Șoferul de 18 ani a greșit, este clar, dar vină are și șoferul SUV-ului care l-a depășit pe tânărul de 18 ani, care nu avea voie să depășească atâta vreme cât primul se afla în depășirea biciclistului!

    • saridon Răspunde

      Asta cu cine are voie depinde. Că dacă e careva potent atunci îmi cam dau seama că oare de ce nu este pomenit în material. Că doar în filmarea de pe camerele de supraveghere se vede foarte clar că îl împinge pe ăsta cu mașina mai mică spre biciclist. Dar sincer și vinovatul cu mașina mică putea frâna dacă vede că vine idiotul peste el și acum nu avem despre ce povesti. Totuși a băgat un om în spital!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.