Ultima actualizare: azi, 08:27

patrula jandarmi
Locale

Doi tineri sătmareni prinşi cu arme albe, noaptea prin oraş

patrula jandarmiMiercuri, 13 martie , în jurul orelor 02.10 a.m., în  timp ce se afla în serviciu de patrulare pe raza municipiului Satu Mare,  un echipaj de jandarmerie,  a observat pe  strada General Alexandru Averescu  doi tineri care la vederea patrulei au devenit agitaţi, fapt care a atras atenţia membrilor patrulei.

Jandarmii  au efectuat legitimarea acestora, iar în urma controlului corporal preventiv au găsit în bagajul lui Pop Z. T. din Satu Mare  un levier de aproximativ 45 de cm, iar Harkai N.A. avea asupra sa un cuţit  cu lungime de 20 cm.

Cei doi nu au putut oferi un motiv plauzibil care să justifice prezenţa respectivelor obiecte asupra lor, motiv pentru care oamenii legii le-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de arma albă, faptă prevăzută şi sancţionată de legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, dosarul  fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

 

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

Un comentariu

  1. valachio Răspunde

    poti muri linistit in romania, nu ai voie nimica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.