Ultima actualizare: azi, 13:40
atacator cu topor
Locale

Bătaie în Oar. Scandal cu topor şi furcă în Racşa

atacator cu toporPoliţiştii Postului de Poliţie Vetiş au fost sesizaţi prin intermediul unui apel 112 recepţionat în cursul dimineţii trecute, cu privire la comiterea unei agresiuni în localitatea Oar.

          În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că victima s-a deplasat la domiciliul unui consătean şi au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat între cei doi a intervenit un conflict, Vasile B., de 36 de ani, aplicându-i părţii vătămate, Iuliu N., de 40 de ani, mai multe lovituri cu o bucată de lemn.  În urma acţiunii agresorului, victima a ajuns la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru acordare de ajutor medical.

          Vasile B. este anchetat de poliţişti pentru infracţiunea comisă.

          Şi la Racşa, doi tineri de 19 şi 23 de ani, dintr-un cartier din comună, s-au ameninţat reciproc cu un topor şi o furcă, provocând scandal public.

Poliţiştii Postului de Poliţie din localitate au aplanat conflictul şi au întocmit pe numele suspecţilor, Gheorghe V., de 23 de ani şi Toma M., de 19 ani, dosare penale pentru port ilegal de obiecte confecţionate pentru tăiere, în împrejurări ce pot periclita integritatea fizică a persoanelor ori ordinea şi liniştea publică. 

Sursa: Poliţia Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.