Ultima actualizare: ieri, 19:18
Locale

Bustul lui Iuliu Maniu, vandalizat

statuie iuliu mani vandalizata (4)Bustul omului politic Iuliu Maniu din centrul municipiului Satu Mare a fost vandalizată. Primarul Dorel Coica a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că astfel de fapte constituie atacuri la adresa sătmărenilor şi a făcut din nou un apel la civism.

Sper ca aceste lucruri să înceteze. Este mare păcat. Este un atac la istoria poporului român, a partidelor politice şi a noastră, a tuturor”, a spus primarul.

Edilul a explicat că poliţiştii locali nu pot supraveghea toate monumentele din oraş deoarece sunt foarte puţini ca număr şi a spus că a aprobat deschiderea unui punct de lucru al Poliţiei Locale în Grădina Romei, după ce au avut loc mai multe distrugeri acolo, inclusiv trenuleţul parcului fiind vandalizat.

 

statuie iuliu mani vandalizata (3)

5 comentarii

 1. Marius Răspunde

  Tot acolo ceva cos de gunoi a fost ars acum ceva saptamani si tot acolo e. Si in cazul asta nici Florisalul nu are oameni sa il ia de acolo? Incompetenti ce sunteti!

 2. Marius Răspunde

  Tot acolo ceva cos de gunoi a fost ars acum ceva saptamani si tot acolo e si acum. Si in acest caz Florisalul nu are oameni sa il ia de acolo? Incompetenti ce sunteti!

 3. demisia Răspunde

  Culmea, Coica face apel la civism! Domnu primar, in loc sa ne prostiti cu aceste texte de atatea luni, va sugerez sa faceti ORDINE la Primarie si in oras, demiteti-l pe seful politiei locale!

 4. Octavian Iosif Anderco Răspunde

  Nu știu ce poate fi în capul unora care fac așa ceva, pt.că înafară de faptul că au făcut de râs orașul , la nimic nu au ajuns …..

 5. Nadine Bordo Răspunde

  C'è tampiti mai exista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
zilele matematicii satmarene
Zilele MATEMATICII SĂTMĂRENE – ediţia I

În perioada 24-26 mai 2013, se vor desfășura ”Zilele matematicii sătmărene”, conform programului:   vineri, 24.05.2013 -          ora 1300 –...

Închide