Licitație pentru pază la Pompieri și Centrul Militar. Caietul de sarcini poate fi obţinut doar astăzi!

3 iunie 2013 | 26 comentarii

licitatie paza consiliul judeteanConsiliul Județean Satu Mare organizează licitație publică prin procedura „solicitare de oferte” în vederea contractării serviciilor de pază la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare şi la Centrul Militar Judeţean.

Anunţul a apărut în presa locală de sâmbătă, iar firmele interesate se pot interesa şi îşi pot cumpăra caietul de sarcini doar astăzi, luni 3 iunie, până la ora 16,00, de la sediul Consiliului Judeţean.

Anunţul poartă semnătura preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (26)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. dr. Ciomu spune:

  :-))
  Ceva ma face sa cred ca va castiga aceeasi firma cu cea ce pazeste majoritatea institutiilor subordonate CJ !!!
  Chiar nu se sesizeaza nici o autoritate competenta in a solutiona acest conflict de interese evident ????

  • Satmarean spune:

   Sint convins ca Folda Security va cistiga licitatia! De fapt,in opinia mea, licitatie e doar de ochii lumii… Va cistiga cine trebuie!

 2. Daniel spune:

  Paza la pompieri? Pai aia si asa lucreaza o zi si trei libere si freaca menta, de ec sa nu faca aia de acxolo paza, sa mai platim din bani publici alte firme? La Centrul Militar iar, adica punem paza la institutii militarizate, asta e buna. Mare e mafia!! Sa ne spuna Stef ce a facut la un an de mandat in judet, la ce bani sunt in buget, putea face multe cfredeti-ma. Sau e prea ocupat acum cu pregatirea Zilei Judului, o alta diversiune ca sa mai ,,suga,, bani cineva.

  • Florin spune:

   E clar ca doar firma agreata de Stef poate sa-si adjudece contractul de paza. Stim cu totii cine va fi aceasta. E regretabil ca se preteaza la asemenea jocuri!

 3. Daniel spune:

  Deci nu avem bani sa angajam la stat, dar dam de zece ori mai mult pe firmele astea private de paza. Tara de rahat!

 4. Cornel spune:

  E abusrd ca la servicii militarizate paza sa fie facuta de firma de paza.

 5. Gogu spune:

  Folda Security! Yes! Va pazi pompierii si CMJ!

 6. Gealatu spune:

  Inca un tun! Bravo! Mai vorbiti de bun-simt la PNL Satu Mare, daca sefu lor procedeaza asa!

 7. Dinu spune:

  L-o fi anuntat pe Rasnoveanu sa cumpere caietul de sarcini, ca acu el e bastanu in acte!

 8. Satmarean spune:

  Vreau ca Folda Security sa inlocuiasca politia locala din Satu Mare!

 9. Florentin spune:

  Incredibila manevra! Iarasi va da lovitura cu firma sa!

 10. Daniel spune:

  @Satmarean. Apropo de Politia Locala, se pregateste licitatia pentru camerele video ce vor fi puse in tot orasul. Oare Folda va castiga licitatia? Ca ei se ocupa si cu de astea.

 11. gheorghe spune:

  E revoltator! Cum sa fie PAZITI MILITARII de niste civili de la o firma de paza civila?! Sinteti sanatos la cap, d-le ? Centrul militar, plin cu militari, s-a pazit dintotdeauna cu PRORIII SAI MILITARI AFLATI IN GARDA,CU SCHIMBUL,- cum sa-i umiliti in asemenea hal,d-le ?! Cum sa puneti niste civili sa-i “PAZEASCA” pe militari si pe POMPIERI?!E de noaptea mintii! RUSINE! RUSINE! RUSINE!

  • Horea spune:

   Indivizii ce ne conduc astazi la nivel local fac orice pentru profit! E inadmisibil ca la toate institutiile publice sa fie paza asigurata de Folda Security! Faptul ca a alocat un termen atat de scurt pentru cumpararea caietului de sarcini arata clar intentia de a obtine pentru firma Folda Security doua contracte babane: la Pompieri si CMJ.

 12. Lia spune:

  Se vede de la o posta nesimtirea ce domneste si in cazul asta! Ne miram ca se vorbeste despre el verzi si uscate! Omul asta nu are scrupule!

 13. gheorghe spune:

  Cum sa PAZESTI militarii si pompierii cu un SRL ?!? De cine , de ce sa pazesti militarii si pompierii? DE GRINDINA sa-i pazesti ? De cine?! SE PASESC SINGURI CA SINT MILITARI, omule ! CHIAR TOTUL SE POATE BATJOCORI ? Chiar asa? Sa pazesti MILITARII SI POMPIERII cu un SRL ?!????? RUSINE! RUSINE! RUSINE! RENUNTA SA-TI BATI JOC DE MILITARI SI DE POMPIERI !!!

 14. Daniel spune:

  Daca nu va fi Folda (PNL), sigur va fi Fusle (PSD), ca asa e in politica, isi impart domeniile, mai ceva ca interlopii zonele de oras.

  • Relu spune:

   Politizeaza tot, USL-ul! Sa le fie rusine sefilor USL Satu Mare! Le-am dat votul pentru a face dreptate pana la capat! M-au dezamagit! Isi fac plinul pana la capat!

 15. Iuliu spune:

  Gunoiule!!!!!!!!!!!!
  Am facut armata la Pompieri cu serviciul de garda din forta noastra, cu drapel si asa mai departe……..
  Si acuma trebuie paza separata
  Tu nu esti sanatos la cap
  Dute dracului de aici /bou dracului
  Scuze ptr expresie dar este absurd!!!!!!!!
  Revoltator…..Rusine ptr Satu Mare

  • Traian spune:

   E absurd ce se intampla. Pina si institutiile militare sunt incet politizate! Asta e PNL Satu Mare, un partid de bun-simt, ce “respecta” principii si valori, ce are in frunte un om ahtiat de interese personale.

   • matrozul nauc si mereu chior de beat spune:

    Poate ar trebui cineva sa explice aceste lucruri,care nu sunt de loc asa cum sunt comentate.
    Paza la CMJ se executa de foarte multa vreme in acest sistem,cel putin de cand serviciul militar nu mai este obligatoriu.
    La pompieri,nu este de fapt la pompieri ci la sediul unde a functionat protectia civila in Strada G.Georgescu,unde paza a fost asigurata conform legii de catre diverse institutii platite de catre Consiliul Judetean.
    CURIOS este ca la asta ati reactionat firesc,dar atunci cand acelasi presedinte spunea ca localul ISU din G.Georgescu va fi pus la dispozitia altora,pompierii ramanand fara cldire pentru structuri importante ale sale,NU A REACTIONAT NIMENI!!!
    Ce este mai important si cum vedeti desfasurarea activitatii pompierilor fara acest local?

 16. sefu spune:

  va mai voteaza pu…peste 3 ani, sau credeti ca vom uita ce ati facut in 4 ani.
  sa vina ungurii la putere mai bn. am ajuns si noi romanii sa zicem ca a fost mai bn pe vremea lor.

 17. Liberal spune:

  urmeaza poltia, politia de frontiera, unitatea militara de pe vulturului si sri. la dna ii cheama probabil pentru altceva

 18. Bella spune:

  Era mai simplu cu o privatizare, iar uniformele ramaneau aceleasi, doar ca in loc de Jandarmeria romana sa scrie Folda security. Cheltuieli minime pentru un efect maxim.

 19. bibicu spune:

  itm garda politia toate dorm cand este vorba de adi stef.licitatii trucate.a avut dreptate valer marian.avem de lucru cu mafioti.

 20. altex spune:

  :)) Ce tare :))Inlocuim armata romana cu folda, asta va urma. COMEDIE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest