Ultima actualizare: azi, 17:13
Alexandru Cortean, concurs strongest man
Locale

Strongest Man 2013 are doi câştigători (FOTO)

Alexandru Cortean, concurs strongest man

Alexandru Cortean

Patronul firmei Big Security, Alexandru Cortean (Sany) şi concurentul Sarai Istvan din Ungaria au fost declaraţi câştigătorii concursului “Strongest Man”, desfăşurat astăzi în central oraşului Satu Mare.

Şase concurenţi s-au înscris la cea de-a VIII-a ediţie a acestui concurs, doi fiind din România, doi din Ungaria, un concurent din Slovacia, şi unul din Serbia.

Concurenţii au avut de trecut de mai multe probe foarte grele şi pentru ei. Aceştia au avut de ridicat greutăţi, au efectuat genoflexiuni cu greutate de minimum 200 kg, au cărat un cadru de 350 kg şi au trebuit să ţină greutăţi de 20 kg cu braţele întinse.

Cea mai spectaculoasă probă, tractatul camionului de 8 tone, a fost anulată după ce un singur concurent a reuşit să-l mişte din loc. Organizatorii au invocate faptul că asfaltul s-a înmuiat la soare, astfel că sportivii nu au avut aderenţă bună.

La finalul competiţiei au fost declaraţi doi câştigători ai competiţiei: Alexandru Cortean şi Sarai Istvan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Zilele Oraşului Satu Mare – Astăzi concertează Alex Velea şi HiQ

Duminică 2 iunie 2013 – Program divers                                                                                                                    Ora 15.00 – Spectacol de muzică etno cu Trandafirii Negri şi Horaţiu Cadar Locaţia:...

Închide