Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Patru tineri au distrus o staţie de autobuz

politiaLa acest final de săptămână, poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală, derulând acţiuni pentru impunerea respectării normelor de convieţuire socială, au depistat mai multe persoane suspectate de comiterea unor fapte penale.

          Spre exemplu, poliţiştii Posturilor de Poliţie Dorolţ şi Lazuri, din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Satu Mare, au derulat asemenea acţiuni în cooperare cu efective de jandarmi şi poliţişti ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea. În mai multe cartiere din localităţile Dorolţ, Atea şi Dara au fost legitimate aproape 50 de persoane, dintre care 25 au fost conduse la sediul Poliţiei pentru verificări.

          În contextul acestor acţiuni au fost depistaţi şi principalii suspecţi în cazul distrugerii, cu puţin timp în urmă, a unei staţii de autobuz din Petea.

Romeo B., de 24 de ani, Fernecz M., de 25 de ani, Bobby B., de 23 de ani şi Boby H., de 22 de ani, din Dorolţ şi Petea, au dislocat şi distrus mai multe piese dintr-o construcţie din lemn, situată în staţia de autobuz din localitate, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei.

 

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.