Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Elevii sătmăreni, pe podium la etapa naţională a concursului rutier

concurs rutierElevii sătmăreni au participat la începutul acestei săptămâni, în perioada 08 – 10 iulie,  la etapa naţională a concursului pe teme de circulaţie „Educaţie rutieră. Educaţie pentru viaţă”, ce a avut loc la Slatina.

Judeţul Satu Mare a fost reprezentat la această competiţie de echipajul format din Câcău Iulian  şi Chenţian Alex, elevi ai Colegiului Naaţonal „Doamna Stanca” Satu Mare, Sulyok Adrian şi Bonţidean Daniel, elevi ai Şcolii Gimnaziale „Mircea Eliade”, coordonaţi de profesorul Hebriştean Cornel.

Elevii se pot lăuda cu rezultate deosebite, Sulyok Adrian clasându-se pe locul 1 la proba de poligon şi Câcău Iulian pe locul 2 la proba de arbitraj. Pe lângă aceste premii, Chenţian Alex a obţinut locul IV la proba de teorie şi Bonţidean Daniel s-a remarcat la proba de parc-şcoală.

Felicitări acestor copii pentru munca depusă şi pentru că ne-au reprezentat cu succes în acest an la concursul naţional.

La ediţia din acest an au participat 42 de echipaje din toate judeţele ţării şi din municipiul Bucureşti, respectiv 210 elevi din clasele gimnaziale şi liceale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.