Ultima actualizare: azi, 21:33
Locale

Proiectul privind transferul Şcolii nr. 13 va fi reintrodus în şedinţa Consiliului Local

consiliu localProiectul de hotărâre privind transferul Şcolii generale nr.13, părăsită de mai mulţi ani, în proprietatea Consiliului Judeţean Satu Mare în vederea amenajării unui centru pentru copiii cu nevoi speciale va fi reintrodus spre aprobarea consilierilor locali.

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a declarat astăzi într-o conferinţă că vor avea loc discuţii cu consilierii UDMR în vederea aprobării acestuia. Edilul şi-a exprimat regretul referitor la faptul că aleşii UDMR nu au votat pentru trecerea şcolii în patrimoniul judeţului, astfel că hotărârea nu a fost adoptată deoarece erau necesare 2/3 din voturi.

Primarul a subliniat că în ultimele 7-8 luni deciziile se discută cu consilierii UDMR, afirmând că probabil în acest caz punctual a fost vorba despre o neînţelegere. Coica speră să-i convingă pe consilierii UDMR să voteze această hotărâre , iar şcoala să poată fi transformată într-un centru pentru copii cu nevoie speciale care în momentul de faţă sunt îngrijiţi în mai multe clădiri de pe raza municipiului.

3 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Pai mai baiatule, daca ii spuneai la prietenul tau de breasla, de cartier si asa mai departe, dr Fanea, sa vina la sedinta, ca tu erau plecat la bronzat in concediu, poate alta era situatia.

  2. Samberg Răspunde

    cand ajunge la judet pune mana pe el stef, si adio scoala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pensionarii îşi pot ridica abonamentele gratuite de transport începând cu 10 iulie

La iniţiativa primarului municipiului Satu Mare, Dorel Coica, pensionarii vor avea gratuitate pe mijloacele de transport în comun pe raza...

Închide