Ultima actualizare: azi, 13:19
Locale

Mișcarea Populară Satu Mare are conducere

miscarea-popularaFundația „Mişcarea Populară” a desemnat astăzi, 08 august 2013, pentru a fi coordonator al filialei din Satu Mare, pe dr. Pop Romeo.

Desemnarea s-a făcut în urma procedurii de selecție a conducerilor de filiale din rândul persoanelor care au aderat la Mişcarea Populară.

Acest proces de selecție continuă pentru alegerea coordonatorilor grupurilor de lucru din filiala Satu Mare. Atribuțiile care revin celorlalți membri ai conducerii filialei Satu Mare urmează să fie stabilite de către coordonatorul filialei, Pop Romeo, împreună cu echipa de coordonare din care fac parte Simona Dărăban, Iocsak Viorica, Zoltan Papp și Havrincea Loredana.

7 comentarii

 1. lucian Răspunde

  aiaiaiii, da unde-i ,,doamna,, Bota Laura??

  • aiaiaiii Răspunde

   Doamna Bota e presedinte la Partidul Miscarea Populara. Textul de sus se refera la fundatie. E grea limba romana pt unii, nu-i asa ?

 2. Rommel Răspunde

  unde are sediul miscarea ?

 3. Ratiu Gigi Răspunde

  Vreau sa ma inscriu in Partidul Miscarea Populara. Vreau sa-i toc pe uselisti!!! Una au promis, alta fac. Unde are sediul PMP?

  • STEFan Răspunde

   Ma Gigi,tu ai vazut ce gagici faine au la PMP Satu Mare de vrei sa te inscrii in Partidul Miscarii Populare?! E adevarat,doamnele Bota si Loredana Havrincea sunt atractive,frumoase si inteligente, nimic de zis…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pastorul şi fiul său au fost ucişi de mai mulţi criminali, susţine procurorul

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Dumitru Miclea, crede că pastorul Adrian Blaga şi fiul său de...

Închide