Ultima actualizare: azi, 16:20
rasputin
Locale

O teorie apocaliptică: „sfârşitul lumii” vine pe 23 august

rasputin

rasputin

Celebrul călugăr şi profet rus Grigori Rasputin a prezis că, pe 23 august 2013, asupra Pământului se va abate o „furtună îngrozitoare” care va culmina cu Apocalipsa, adică sfârşitul lumii, scrie bubblews.com.

„Focul va distruge toate formele de viaţă de pe Pământ, iar planeta va fi guvernată de o linişte mormântală”, a avertizat Rasputin.

 Conform predicţiei, înainte de cataclism, Iisus Hristos va coborî pentru a doua oară pe Pământ, pentru a-i avertiza pe oameni de ceea ce urmează. „Mântuitorul îi va consola pe oameni, apoi va urca înapoi în Împărăţia Cerurilor”, scrie Andrei Brestski în cartea sa, „100 de profeţii ale lui Rasputin”.
Sursa: gandul.info

4 comentarii

 1. Anna Sal Răspunde

  DUMNEZEU NU MAI POATE RABDA BADJOCURA CE ESTE AZI SI VREA SA DISTRUGA RAUL SA FIE O ROMANIE CURATA SI CU MULT BUN SIMT SA NU FIE ATATA DUSMANIE IAR CEI IN SUFERINTA SI IN NEAJUNSURI SA NU MAI CHINUIASCA ATATA CEI BOGATI NU AU NICI UN PIC DE MILA LA CEI CE STRIGA DUPA AJUTOR RUSINE SA LE FIE AMIN

 2. Netrebnic Răspunde

  Ce vorbesti, fa?

 3. Manta Bogdan Răspunde

  Virgula, punctul si restul semnelor de punctuatie lipsesc cu desavarsire. Intr-adevar…ar fi cazul ca "cineva" sa faca curatenie. As avea un sfat : stiu cu cine sa inceapa 😉

 4. Olah Robi Răspunde

  Manta Bogdan you deserve more likes :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.