Ultima actualizare: azi, 16:46
Locale

Remus Şpan despre cazul Silaghi: “Nelu Iordache minte! Nu s-a dat nicio şpagă”

nelu iordacheÎn publicaţia “Q Magazine”, Remus Şpan, personaj al cărui nume apare în referatul DNA ca fiind intermediar între Nelu Iordache şi Ovidiu Silaghi, face o declaraţie foarte interesantă şi îl acuză pe Iordache că a minţit în afirmaţiile făcute procurorilor DNA. Redăm integral declaraţiile lui Remus Şpan date pentru “Q Magazine”.

„Nelu Iordache a insistat să îi înlesnesc o întâlnire scurtă cu Ovidiu Silaghi cu care, este adevărat, sunt prieten de 15 ani. Am plecat împreună cu Iordache la Satu Mare, cu o cursă a Tarom-ului şi vă întreb: cum putea să treacă un om cu această sumă prin filtrul poliţiei de frontieră? Era imposibil. În plus, Iordache nu avea nicio geantă la el, a mers cu mâinile în buzunar.

La aeroportul din Satu Mare ne-a aşteptat un prieten de-al meu, pentru că eu nu ştiam unde locuieşte ministrul Transporturilor. Deşi suntem prieteni, nu-l vizitasem la domiciliu niciodată. Acasă la Silaghi era şi soţia acestuia. Toţi trei am stat în aceeaşi încăpere, discuţia a durat circa 10 minute şi a vizat conflictul pe care Iordache îl avea cu partenerii lui portughezi, firma Monteadriano, cu care câştigase licitaţia pentru tronsonul Arad-Nădlac. Iordache a încasat banii şi nu le-a mai dat portughezilor nimic, ştiţi conflictul!

Nelu Iordache minte şi eu cred că este şantajat sau presat să facă declaraţii împotriva unor oameni, în schimbul eliberării din închisoare”.

Sursa: Cotidianul

3 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    In primul rand, Remus Spaga Span minte sau e picat de pe alta planeta. Cine zice c banii musai sa fie dati atunci personal. Aste e buna, sa merga patronul Romstrade cu avionul la SM cu geanta de bani dupa el s dea mit. Doi la mana, ce a cautat la el acasa? Daca er ceva important trebuia sa aiba loc discutia eventual in biroul de la sediul ministerului. Iar Remus Spaga zice ca discutia a durat 10 min, Iordache zice ca 40 de min. A cui a fost ceasul mai bun?

  2. adiel Răspunde

    daaa, si noi il vom crede pe ratatu asta dat afara din serviciu pt ca sifona informatii! Un personaj dubios care a prins anii din campul muncii doar pt ca era susutinut politic, cand dintr-o parte , cand dintr-alta, ca competenta ioc. In schimb, unde era vorba de spaga , hop si Span!

  3. cine Răspunde

    remus span ? ce se baga? ce interes are? l-a intrebat cineva? are vreo 9mplicare? NU ! atunci pauza….. stiu ceva accident auto in decebal cu moartea victimei cu schimbat de sofer,,,asa sa ajute Dumnezeu la fiacare dupa merit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.