Ultima actualizare: ieri, 23:39
Locale

Caritas a demarat acțiunea „Aligatorul vesel”

aligatorul veselOrganizatia Caritas a Diecezei Satu Mare a demarat azi actiunea „Aligatorul vesel”. În cadrul acestei actiuni s-au distribuit pasta de dinti si periute de dinti copiilor de la scolile din Culciu Mare si Caraseu. Actiunii i s-a alaturat si Societatea Medicala Sf. Anton, prin Ratiu Cosmin, pentru a învata copii cum sa se spele corect pe dinti ca sa le pastreze sanatosi cât mai mult timp, ce alimente sa consume sa ramâna sanatosi.

La scoala din Caraseu 105 de copii iar la Culciu Mare 232 de copii au primit pachetul „Aligatorul vesel”.  Copiii din ambele scoli au pus întrebari la care au primit raspunsuri de la medici stomatologi.

Doctorita Nagy Andrea, stomatologul din comuna Culciu i-a îndemnat pe copii ca la fiecare 6 luni sa-si faca un control stomatologic pentru a preveni problemele.

Scoala din Culciu Mare a mai primit de la Organizatia Caritas 12 chiuvete pentru amenajarea bailor.

Organizatia Caritas a Diecezei a fost sprijinit la organizarea acestei actiuni de Maskulik Csaba, consilier local. Actiunea „Aligatorul vesel” va continua implicând si alte scoli rurale din judetul Satu Mare.

 

Un comentariu

  1. sabau alin Răspunde

    Felicitari pentru aceasta actiune ,este bine venita in mediul rural iar cei de la clinica sfantul Anton. Sant prezenti la multe evenimente de caritate si preventie drRatiiu si cei de laCaritas o echipa pe cinste .Bravo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.