Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

CSM învinge fără emoții CS Nova Vita, scor 63 – 43

csmCSM Satu Mare a învins miercuri seară în sala LPS, echipa CS Nova Vita Târgu Mureș, scor 63 – 43. Meciul a contat în cadrul etapei a 4-a a LNBF.  Tabytha Wampler a reușit primul double-double al sezonului, Andreea Orosz a fost din nou cea mai bună jucătoare de pe parchet iar două baschetbaliste sătmărence au debutat in Liga Națională.

CSM-ul s-a impus fără probleme în fața târgmureșencelor și a controlat partida din primul până în ultimul minut. Diferența de puncte între cele două formații nu a fost mai mare întrucât sătmărencele nu au forțat acest lucru.

„În sfârșit am pornit favoriți într-un meci. Am demonstrat asta în primele 5 minute când ne-am dus la 16-2, din păcate mental nu am reușit să menținem acest nivel pe toată durata partidei dar pe de altă parte avem încă două meciuri de disputat în următoarele 3 zile și a trebuit puțin să și încercăm sa economisim din fizicul jucătoarelor. Am dat șansa și jucătoarelor tinere sa joace și chiar să debuteze. Am reușit să terminăm meciul cu 5 sătmărence în teren și asta mă bucură enorm demult”, a declarat antrenorul CSM-ului Peter Eleș.

Pentru CSM au debutat miercuri seara în prima ligă jucătoarele Andra Nește și Teodora Vasile. La sfârșit de săptămână fetele antrenate de Peter Eleș vor disputa două meciuri în două zile. Sâmbătă la Craiova și duminică, tot în deplasare, la Alexandria. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.