Ultima actualizare: ieri, 22:26

Sport

Olimpia va „lupta” la Vâlcea fără trei oameni de bază

olimpiaOlimpia Satu Mare va juca sâmbătă, de la ora 11.00, la Râmnicu Vâlcea, meciul etapei a IX-a a Ligii a II-a la fotbal.

Gruparea pregătită de antrenorii Tiberiu Csik și Lulu Dragomir se confruntă cu câteva probleme de lot, jucătorii Gavrilescu, Bujor, Zsiga, Prodan, Moș și Roatiș nu au putut face deplasare din cauza unor accidentări, respectiv probleme de sănătate.

Formația sătmăreană a pornit la drum joi dimineață cu 20 de jucători: Șuta, Miron, Anca –portari, Muntean, Mureșan, Ene, Iuhas, Bălău, Micaș, Sabău, Villand, Molnar, Dragoș, Hanus, Svarczkopf, Lemac, Kinczel, Marinaș, Roghină și Feier.

Vineri, „galben – albaștrii” au în program un antrenament dimineață, iar sâmbătă vor să obțină cele 3 puncte.

„Mergem la Vâlcea optimiști după cele 3 puncte obținute în meciul cu Bihor. Vom întâlni o echipă care a declarat ca vrea să promoveze, așa că e clar că nu mergem la plimbare acolo. Vom încerca să scoatem maximum ”, a declarat antrenorul Olimpiei Tiberiu Csik.

Echipa gazdă pregătită de Claudiu Niculescu, CSM Râmnicu Vâlcea, ocupă locul VI în clasamentul Ligii a II –a cu 12 puncte, iar Olimpia se află pe IV cu 13 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.