Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Cum să faci un barbecue în livingul unui apartament de 2 camere?

davilas1Aromele sfaraie pe grill iar berea aurie din paharul brumat asteapta sa fie savurata. Abia asteptai sa te relaxezi alaturi de prieteni in curtea primitoare a casei tale, in timp ce copiii zburda in voie prin gradina plina de verdeata.

Trezeste-te! Este un vis! Esti doar in sufrageria apartamentului tau cu doua camere intr-o dimineata de sambata.

Zgomotul insistent al aspiratoarelor care rasuna din casele vecinilor mai vrednici te scoate din sarite. Noroc ca cei mici inca dorm in dormitorul de langa living si mai ai putin timp sa te gandesti la ale tale.

Dintr-o data iti vine o idee: ai chef de un barbecue alaturi de prietenii tai. Nu stai mult pe ganduri, pui mana pe telefon si ii suni. „O sa le arat eu cum se face un barbecue in living!” iti spui in gand si incepi sa faci pregatirile.

Ruleaza covorul intr-un colt. Indeasa toata mobila in dormitor si adu sezlongurile de pe balcon. Scoate parchetul pentru ca vei avea nevoie de lemne pentru foc insa nu te apuca de barbecue pana cand nu ai asternut gazonul fals care iti va gadila talpile precum iarba rece a diminetilor de vara.

Invitatii trebuie sa soseasca din clipa in clipa. Ii suni ca nu cumva sa uite berea rece. Ca un adevarat maestru te apuci de montat grill-ul portabil pe care l-ai primit de la socrii tai. Ce daca ii lipseste un surub, improvizezi tu ceva.

Partea grea abia acum incepe: trebuie sa faci jarul. Nu degeaba ti-am spus sa scoti parchetul. Strange toate placile in mijlocul livingului si incepe sa le aprinzi una cate una. Aseaza-le in recipientul de jar si asteapta. Sufla! Cheama-i si pe cei mici! Tot nu merge? Fa o gaura in termopan pentru ventialatie, sigur o sa dea rezultat.

Primul invitat a sosit cu un pet de bere in brate, cu sotia si cu cei doi copii. Ii inviti in sufrageria ta transformata in gradina in timp ce tu te invarti prin bucatarie pe langa micii, carnatii si cefele de porc ce abia asteapta sa fie aruncate pe grill-ul incins.

Dar nu esti singurul care da tarcoale bucatelor. Cainele tau plictisit si el de viata de apartament isi face de lucru prin bucatarie si deja a pus ochii pe acea fleica de carne pe care tu intentionezi sa o mananci. Trebuie sa iti iei masurile de siguranta si sa legi cainele bine de calorifer ca nu cumva sa se napusteasca asupra gratarului.

Carnea incepe sa se rumeneasca insa atmosfera nu sfaraie deloc. Din cand in cand se mai aude cum curge berea in pahare. Petrecerea va incepe imediat ce delicatesele preparate la fum de parchet vor fi gata.

Nici nu ai apucat sa intorci bine micii de pe o parte pe alta ca invitatii tai au si inceput sa plece, fara macar sa guste putin din preparatele tale.

Sa ne chemi cand te-oi muta la casa!” iti spune unul dintre prietenii tai la plecare. Razi, dar nu e rasul tau.

Te intorci in sufrageria devastata in urma incercarii tale de a face un simplu barbecue: geamuri sparte, parchet ars, pereti afumati si un miros respingator. Macar ai devenit o legenda urbana!

Indeplineste-ti visul de a-ti cumpara propria casa!

davilas2

Nu iti prea surade rolul pe care tocmai ti l-am prezentat, nu?

Visezi la o casa mare, spatioasa, in care copiii tai sa poata creste fericiti?

Vrei sa fii mai aproape de natura insa, in acelasi timp, iti doresti sa fii conectat la centrele tale de interes: scoli, gradinite, spitale, supermarket-uri?

 

Prietenii tai au facut-o deja! Tu de ce nu ai facut-o pana acum?

Probabil motivul pentru care pana in acest moment nu ai facut pasul cel mare este ca nu ai gasit o varianta care sa se potriveasca perfect nevoilor tale si te-ai complacut in situatia pe care am prezentat-o intr-un mod amuzant in randurile de inceput.

Ai preferat sa induri toate dezavantajele traiului la bloc: spatiu foarte mic, lipsa intimitatii, vecini curiosi sau galagiosi, distanta prea mare pana la centrele tale de interes si bineinteles timp pierdut.

Schimba-ti vechiul apartament pe o casa noua! Preturi incepand cu 39 900 euro!

davilas 3Daca ti-as spune ca acum ai sansa de a-ti cumpara o casa noua la pretul apartamentului tau ce parere ai avea?

Esti tentat sa vinzi traiul incomod dintr-un apartament pe o viata linistita, departe de tumultul orasului si mai aproape de linistea naturii?

Iti poti schimba micul apartament de doua camere cu o casa noua, amplasata intr-un cartier modern, construit la 5 km de orasul Satu Mare.

Te vei putea bucura de toate avantajele traiului la casa: esti aproape de toate centrele de interes, ai spatiu in natura, liniste, vecini cu bun simt, o curte primitoare si un loc special creat pentru masina ta.

 

Nu ai masina?

davilas4

Nicio problema! Iti oferim si un autoturism Dacia Duster (primilior 10 clienti ce vor semna un contract in perioada promotiei 20 noi 2013- 30.01.2014) si in acest fel problemele legate de transportul tau si al familiei tale vor fi sterse cu buretele.

Schimbul se va realiza in urma unei evaluari specializate a apartamentului tau, asa ca nu ar fi o idee prea buna sa te apuci sa faci un barbecue in living daca vrei ca locuinta ta sa fie evaluata corect. In scurt timp iti vei putea chema prietenii la o petrecere in curtea propriei case.

Esti interesat? Te astept sa discutam despre problemele tale legate de locuinta ta si iti voi prezenta solutia. Tot ce trebuie sa faci e sa dai click mai jos.

 

PRIMUL PAS CATRE CASA TA!

davilas5

Un comentariu

  1. muc cel mic

Comentariile sunt dezactivate.