Ultima actualizare: azi, 11:39
Florin Gardoș
Sport

Gardoș a primit nota 6.21 după meciul de la Pireu

Florin Gardoș

Florin Gardoș

Sătmăreanul Florin Gardoș a fost titular vineri seara la Pireu în meciul tur al barajului pentru Campionatul Mondial din Brazilia 2014. Tricolorii au pierdut cu 3 – 1 în fața Greciei. Presa națională apreciază că Gardoș nu a reușit să-l înlocuiască cu succes pe căpitanul Vlad Chiricheș.

Site-ul de specialitate WhoScored.com i-a acordat fundașului central sătmărean nota 6.21. Cei mai slabi jucători români au fost: Grozav 5.92, Bourceanu 5.91, Cociș 5.89, Raț 5.88 și Lazăr 5.36. În meciul de la Atena, Gardoș nu a reușit să efectueze nicio deposedare, a realizat o singură intercepție, a respins 8 mingi, a blocat un șut, și-a lăsat un adversar o singură dată în offsaid și a comis un fault.

Mai avem șanse mici dar trebuie să credem în ele atâta timp cât există. Trebuie să fim mult mai atenți pentru că am luat golurile ușor. Cred că ne trebuie mai multă concentrare în apărare, golurile au venit din faze fixe. Clar e o diferență de valoare între noi și ei. Credeam că o putem suplini prin ambiție dar n-a fost așa. Lipsa de concentrare a făcut să primim al doilea gol. Dacă vrem să ne calificăm nu trebuie să facem asemenea greșeli. Nu mă așteptam să primim 3 goluri” a declarat Gardoș pentru DigiSport.

Partida retur va avea loc marți 19 noiembrie.

2 comentarii

  1. sorin Răspunde

    …poate ca la atena a luat 6,dar la PIREU ,acolo unde s-a jucat cat o fi primit?Ce jurnalisti neprofesionisti sa dai o stire eronata!

  2. katzouranis Răspunde

    IASO, Palicare! ;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.