Ultima actualizare: azi, 21:42
Publicitate

Moş Crăciun aduce-n dar, promoţii la AquaStar

aquastar decembrieMoş Crăciun vine la AquaStar încă din 1 decembrie. Pe tot parcursul lunii decembrie „Moş Crăciun aduce-n dar promoţii la AquaStar”!

La AquaStar se menţin şi în luna decembrie preţurile verii. Biletul de intrare adulți este de 30 lei/zi, copiii (cu vârsta între 3-14 ani) plătesc 15 lei/zi, elevi, studenți până în 25 de ani și pensionari intră cu 20 lei/zi, iar biletul de intrare în Lumea Saunelor este de 10 lei/persoană.

În luna decembrie se mențin și promoțiile de până acum la Aqua Star. De luni până vineri, între orele 10:00-13:00, biletul de intrare în complexul acvatic este de 12 lei. Tariful acestui bilet este aplicat tuturor persoanelor (adult, copil, pensionar). Aceste oferte promoționale sunt valabile până la sfârșitul anului!

Aquapark-ul Aquastar vă oferă posibilitatea petrecerii unei zile întregi fără ca cineva să se plictisească. Aveți numeroase posibilități de petrecere a timpului liber. Indiferent dacă doriți doar să vă scăldați sau dacă doriți ceva mai mult și preferați odihna activă aici veți găsi activitatea potrivită.

Şi pentru că este luna cadourilor puteţi achiziţiona vouchere cadou personalizate, vouchere care includ diverse servicii personalizate ale aquapark-ului, dăruind astfel sănătate celor dragi!

Aqua Star – Imperiul Apelor este situat în Satu Mare, pe str. Gorunului nr. 8 iar pentru toate noutăţile, accesaţi www.aquastarsatumare.ro.

Un comentariu

  1. satmarean

    ….

Comentariile sunt dezactivate.
Mai multe despre Publicitate
GAL Zona Sătmarului: Ultimele fonduri din Programul LEADER pentru depunerea de proiecte aferente măsurii 421 „Implementarea proiectelor de cooperare”

Asociația Grup de Acțiune Locală Zona Sătmarului anunță lansarea primei sesiuni de cereri de proiecte pentru Sub-măsura 41.421 „Implementarea proiectelor...

Închide