Ultima actualizare: azi, 17:42
Locale

Poliţiştii sătmăreni au intervenit în aplanarea unor scandaluri

interventie politie scandalDuminică patrulele de poliţie au acţionat pentru asigurarea unui climat de linişte şi ordine publică, sancţionând manifestările ce contravin normelor de convieţuire socială, numai în municipiul Satu Mare fiind aplicate amenzi de peste 12.000 lei.

Agenţii de siguranţă publică au intervenit şi pentru aplanarea unor scandaluri, spre exemplu, într-un local din Ambud, un tânăr de 26 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a spart mai multe sticle de băuturi alcoolice. Francisc M. este anchetat de poliţiştii Secţiei 1 Valea Vinului Poliţie Rurală pentru comiterea infracţiunii de distrugere, pagubele cauzate depăşind suma de 500 lei.

Tot pentru distrugere este cercetat de poliţiştii de siguranţă publică şi Barbu B., care a lovit cu piciorul şi a înfundat aripa unui autoturism parcat pe Strada Vasile Lucaciu din Satu Mare, proprietarul estimând valoarea pagubei la suma de 450 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Episcopia Greco-Catolică acuză implicarea instituţiilor Statului Român în împiedicarea retrocedării Mănăstirii din Bixad

În urma intervenţiei mai multor instituţii ale Statului Român pentru a pune piedici executării unei hotărâri definitive şi irevocabile de...

Închide