Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Ziua Porţilor Deschise la ISU „Someş” Satu Mare, vineri 28 februarie

ISU-ziua-portilor-deschiseCu prilejul aniversării a 81 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ’’ al  judeţului Satu Mare, va desfăşura  o serie de activităţi de informare şi prevenire a dezastrelor din sfera protecţiei civile.

Astfel, în data de 27.02.2014, în intervalul orar 11.00-14.00 la HYPERMRKET AUCHAN şi în Piaţa 25 Octombrie,  se vor organiza puncte mobile de informare preventivă  pentru distribuirea unor materiale informative.

De asemenea, în data de 28 februarie, cu aceeaşi ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare, va organiza Ziua Porţilor Deschise la următoarele locaţii (Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, Secţia de Pompieri Carei, Staţia de Pompieri Negreşti Oaş, Garda de Intervenţie nr 2. Tăşnad şi Garda de Intervenţie nr 2. Turţ), în intervalul orar 10.00-14.00, prilej cu care se va prezenta tehnica din dotare, iar cei interesaţi pot intra în contact cu cadrele inspectoratului  pentru a-şi forma o imagine cât mai concretă  despere activitatea instituţiei.  

Sursa: ISU Satu Mare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Furt de energie electrică descoperit în Halmeu

Jandarmii  desfăşoară acţiuni  pe linia  prevenirii  şi combaterii  furtului de  energie electrică Vineri, 21 februarie,  jandarmi din cadrul Detaşamentului 1...

Închide