Ultima actualizare: azi, 11:19
afis backdoor darts
Locale

Concurs de darts ”Cupa Bokor Tomi” la Backdoor Pub

afis backdoor dartsAsociația Sportivă Backdoor Darts Club Satu Mare organizează sâmbătă, 22 martie, concursul comemorativ ”Cupa Bokor Tomi” de darts.

Bokor Tomi a fost unul din inițiatorii înființării clubului de darts din Satu Mare. Competiția se desfășoară în memoria lui Bokor Tomi (HUBA) cu speranța de a-i ajuta familia (soția și cei doi copii). Suma strânsă din înscrierile la concurs și cele donate de sătmăreni va fi oferită familiei Bokor.

Concursul de darts este OPEN, nu există restricții de participare. Se pot înscrie la concurs jucători de sex feminin și masculin, legitimați sau nu în cluburi sau federații de gen. Taxa de înscriere este 40 de lei, iar concursul va fi organizat în Backdoor Pub situat pe str. T. Vladimirescu nr. 34. Înscrierile se fac de la ora 12:00, iar concursul va începe sâmbătă, de la ora 14:00.

Ținuta de concurs:  cămașă sau tricou tip Polo și pantaloni de culoare închisă. Nu sunt acceptați pantalonii de tip blue-jeansi.

Concursul de darts va fi organizat în paralel în București, Cluj Napoca și Oradea.

Vă invităm, așadar, sa vă amintiți împreună cu Asociația Sportivă Backdoor Darts Club Satu Mare de un bun prieten.

Game On pentru HUBA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Maria Grapini: Satu Mare ocupă locul 29 ca oraș atractiv pentru investiții

 Dezbaterea “Economia sătmăreană - perspective pozitive” a avut loc astăzi la Casa Schwab, eveniment organizat de Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean...

Închide