Ultima actualizare: azi, 12:54
Cosmin Bota, Cristinel Smadu, Maria Grapini
Locale

Maria Grapini recomandă aquaparkul din Satu Mare. Luna Şes va mai primi 5 milioane lei

Cosmin Bota, Cristinel Smadu, Maria Grapini

Cosmin Bota, Cristinel Smadu, Maria Grapini

Fostul ministru al IMM-urilor și Turismului, Maria Grapini, recomandă tuturor persoanelor să încerce serviciile aquaparkului de la Satu Mare. Aceasta a afirmat într-o conferinţă de presă susţinută astăzi la Satu Mare că primul pe care l-a convins să vină la Aqua Star este chiar soţul ei, preşedintele al unei filialei Lions ce va veni la Satu Mare cu mai mulţi oameni de afaceri.

Aquaparkul l-am recomandat peste tot, este ca în altă parte din Europa. Sunt grupuri de turişti care vor să vină aici. La aquapark ai saună, teren de sport, de gimnastică, plajă, ai tot ce-ţi trebuie. Recomand mai ales că am văzut calitatea”, a spus fostul parlamentarul.

Potrivit fostului ministru, judeţul Satu Mare a avut anul trecut 90.000 de turişti, fiind nevoie de rezolvarea problemei infrastructurii dar şi de diversificarea pachetelor turistice. Aceasta a anunţat că proiectul pârtiei de schi Luna Şes va mai primi 5 milioane lei în acest an pentru finalizarea lucrărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
afis backdoor darts
Concurs de darts ”Cupa Bokor Tomi” la Backdoor Pub

Asociația Sportivă Backdoor Darts Club Satu Mare organizează sâmbătă, 22 martie, concursul comemorativ ”Cupa Bokor Tomi” de darts. Bokor Tomi...

Închide