Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Doi bucureșteni au furat peste 700.000 de forinți din mașina unui sătmărean

furt-autoPoliţia Municipiului Satu Mare a fost sesizată miercuri prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către S. Alexandru din Satu Mare, despre faptul că în jurul orelor 13:30, autori neidentificaţi, profitând de portierele neasigurate ale autoturismului său, parcat pe str. 1 Decembrie 1918 din Satu Mare, au pătruns in interior de unde au sustras un geamantan ce conţinea suma de 715.000 forinţi, 130 lei, precum şi documentele unei societăţi comerciale. Prejudiciul total cauzat se ridică la suma de aproximativ 11000 lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, au fost identificaţi autorii faptei în persoana numiţilor  P. Ion de 39 de ani şi H. Valentin, de 23  de ani, ambii domiciliaţi în Bucureşti.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. În baza Ordonanţei Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, dosarul a fost declinat în vederea comasării cu un dosar penal aflat în instrumentare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector I Bucureşti. Cei doi suspecţi au fost preluaţi de lucrători din cadrul Secţiei 15 Poliţie a Sectorului 4 Bucureşti, pe numele lor fiind fost emise mandate de aducere de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector I Bucureşti.

  Sursa: Poliția Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.