Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Un sătmărean de 43 de ani este căutat de poliţişti

diosiPoliţiştii sătmăreni desfăşoară activităţi pentru depistarea unui bărbat în vârstă  de 43 de ani, ce a dispărut de la domiciliu. La data de 06  aprilie  a.c., bărbatul  a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

       DIOSI ZOLTAN-IOSIF are următoarele semnalmente: înălţime 1,98 m, 75-80 Kg., constituţie astenica, păr şaten, fir drept, tuns normal, faţa ovala, ten alb, ochi căprui, gura mică, buze subţiri. Ca semn articular, pe umărul stâng prezintă un tatuaj reprezentând o persoană cu glugă având faţa acoperită.

       La data dispariţiei era îmbrăcat cu o salopeta cu bretele de culoare verde, geacă din fâş de culoare crem, iar în picioare purta bocanci cu şiret.   

                             Persoanele care pot da informaţii cu privire la prezenţa acestei persoane în diferite zone, sunt rugate să le furnizeze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să  apeleze Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 !

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ponta şi Dragnea vin la Sâmbra Oilor

Premierul Victor Ponta, preşedinte al PSD şi vicepremierul Liviu Dragnea, preşedinte executiv al partidului, se vor afla duminică, 4 mai,...

Închide