Ultima actualizare: ieri, 22:28
Locale

Centru de dialog multicultural pentru copii, inaugurat la Turț

lado turtAstăzi, 22 mai 2014, la ora 12, a fost inaugurat Centrul de dialog multicultural pentru copii din comuna Turț, în prezența oficialităților locale.

Managerul de proiect, conf. univ. dr. Olimpia Neagu, împreună cu primarul comunei Turț, Ioan Ciupac au tăiat panglica noului stabiliment care va oferi copiilor din comunele Turț, Gherța Mică, Porumbești și Batarci posibilitatea de a dobândi deprinderi tehnice (auto și navo-modele) și artistice (dansuri moderne, majorete, cor teatru și confecționare de obiecte decorative) în echipe multietnice, de români, maghiari și romi.

Centrul este finanțat  prin granturile Spațiului Economic European, 2009 – 2014, în cadrul programului Fondului ONG în România,  componenta Justiție Socială, Subcomponenta Dezvoltarea Comunităților rurale interetnice, în cadrul proiectului ”Centru de dialog multicultural pentru copii” implementat de Liga Apărării Drepturilor Omului Filiala Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mihai Huzău: I-am determinat pe tinerii sătmăreni să iasă la vot

Candidatul Forța Civică Satu Mare, la europarlamentare, Mihai Huzău a declarat astăzi într-o întâlnire informală că a reușit să îi...

Închide