Ultima actualizare: azi, 13:49
Locale

Mihai Huzău: I-am determinat pe tinerii sătmăreni să iasă la vot

Mihai Huzau (1)Candidatul Forța Civică Satu Mare, la europarlamentare, Mihai Huzău a declarat astăzi într-o întâlnire informală că a reușit să îi determine pe tinerii sătmăreni să meargă la vot, motivându-i cu mesajul: ”Nu putem să îi lăsăm pe alții să ne decidă Viitorul”.

În urma întâlnirilor și discuțiilor purtate cu peste 150 de tineri din Satu Mare, Medieș, Odoreu și Tășnad, Mihai Huzău a constatat că problemele pentru care majoritatea tinerilor nu merg la vot sunt lipsa locurilor de muncă, salariile mici, lipsa unor programe de finanțare pentru studii, inexistența unor burse sportive pentru a-i ajuta pe tineri să facă sport de performanță și lipsa de comunicare în ceea ce privește modalitatea de obținere a fondurilor guvernamentale și europene.

Tinerii au cea mai slabă prezență la vot, iar acest lucru se întâmplă pentru că nu mai cred în alternative. De fiecare dată când politicienii s-au schimbat în urma alegerilor, aceștia au continuat să îi trateze cu indiferență. Imediat după ce și-au obținut funcțiile vizate, și-au orientat atenția spre rezolvarea problemelor personale. Din toate aceste motive, tinerii vreau altceva, vor un alt tip de politică, un alt gen de politică care să le lase un gust plăcut”, a declarat Mihai Huzău.

Totodată, tânărul candidat  a reușit să îi determine pe tineri să meargă la vot și să își exprime opțiunea, explicându-le că absența la vot nu este o soluție.

Chiar dacă tinerii cu care m-am întâlnit sunt supărați pe toată clasa politică, am hotărât împreună să ne implicăm, să căutăm soluții pentru propriile noastre probleme, să mergem duminică la vot și să acordăm șansa celor care au și susțin proiecte, și nu a celor care bat și înjură mai bine. Reușind să îi determin pe tineri să meargă la vot, consider campania mea câștigătoare, iar dacă aceștia vor acorda votul echipei din care fac parte, mă voi simți și mai determinat să continui proiectele începute” a mai declarat Mihai Huzău.

 

7 comentarii

 1. satmarean 2014 Răspunde

  Tinere,poate ai determinat unii tineri,sau tu ai avut deja alegeri si noi nu stim?

 2. Supermanul Răspunde

  @satmarean

  You smell like PSD!

 3. adana Răspunde

  Si le-ai promis tu locuri de munca daca voteaza cu voi? si cum ii vei verifica daca v-au ales pe voi? Despre asta este vorba d-nilor! Este o minciuna ca la simbra au fost platiti cei imbracati in rosu, este o minciuna ca s-au impartit bani pentru a vota cu ei, ei vor fi votati pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce fac pentru satmareni!

 4. BINGO Răspunde

  tocmai cu asta ti-ai gasit sa iesi in fata, ca ai determinat tinerii sa iasa la vot, cand nici nu te vede lumea decat pe afise? in plus subliniezi ca ai discutat cu 150 de tineri, intradevar….un numar “spectaculos” comparativ cu numarul tinerilor din tot judetul!! lasa-ne, lasa-ne…!!

 5. Stef Adrian Răspunde

  N ai fost la o emisiune Nenorocitule pentru ca nu te ține .Esti un injecț obosit.Mama ta a fost condamnată ptru dare de mită si ti faci gatu mare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
UDMR şi FIDESZ se vor sprijini la europarlamentare

Premierul Ungariei, Viktor Orban și președintele UDMR, Kelemen Hunor au avut astăzi o întâlnire la Satu Mare și au anunțat...

Închide