Ultima actualizare: ieri, 21:14
Locale

Ileana Blidar: Am grijă de tine! Am grijă de viitorul familiei tale! Tu ești viitorul meu!

ileana blidarGlasul sătmărenilor din Colegiul 2 trebuie să se facă auzit în Parlament. Toate zilele de campanie le-am petrecut pe teren – ascultând, punând întrebări, luând notițe. Am luat aminte la păsurile oamenilor, la necazurile lor și la soluțiile pe care le au pentru problemele zilnice. Trebuie să fie auziți în Parlament și îi voi reprezenta cu cinste.

Sătmărenii din Colegiul 2 mi-au spus că cea mai mare umilință pentru ei este minciuna și promisiunile neonorate. Oamenii se simt umiliți de actuala guvernare. Cea mai mare minciună a PSD este: „vă dăm !”. În realitate, dau cu o mână, dar iau cu două prin taxele noi sau majorate. Conducerea de stânga a însemnat numai taxe și impozite tot mai mari în ultimii 2 ani pentru fiecare român. Este anormal, în condițiile în care am ieșit din criză.

Astăzi, în Satu Mare, PSD are tupeul de a-și face campanie electorală din banii noștri. Organizează festivaluri din taxele plătite de români lună de lună și dau cadouri publice electorale, înmânate ilegal de candidații PSD. Chiar și Biroul Electoral Județean le-a cerut să oprească acest abuz, dar nu au făcut-o. Nimeni nu se poate pune cu mafia roșie. Numai românii au această putere.

ileana blidar2PDL are soluții
PDL și partidele europene de dreapta au strategii ambițioase pentru crearea de noi locuri de muncă. Avem obiective clar definite: competitivitate cu taxe mai mici, investiții, educație, birocrație mai puțină. Nu oferim oamenilor populisme și nici promisiunile mincinoase ale stângii. PSD nu spune nimic de competitivitate. Or tocmai competitivitatea este cea pe care se construiesc noile locuri de muncă în România.

Demagogii și populiștii nu au voie să câștige următoarele alegeri. Unitatea dintre muncă și solidaritate va învinge. Nu văd o altă construcție politică care să poată duce la crearea de noi locuri de muncă și care să iubească mai mult Europa unită decât PPE și în România, PDL.

Mă interesează viitorul copiilor mei mai mult decât pe oricine altcineva și, din Parlamentul României, îl pot modela împreună cu Andreea Paul. Nu vreau să las un lucru atât de important pe seama celor care au făcut prea puțin pentru județul nostru în ultimii 25 de ani. Politica are nevoie de oameni profesioniști, interesați de soarta oamenilor, iar eu sunt unul dintre aceștia.  

Am grijă de tine! Tu ești viitorul meu! Vă aștept duminică, 25 mai, la vot. Mă găsiți pe prima poziție a buletinului de vot. Tot pe prima poziție a buletinului de vot găsiți și echipa de profesioniști pe care PDL o trimite să ne reprezinte în Parlamentul European. 

Ileana Blidar
Candidată ca deputat în Colegiul 2 din Satu Mare
Președinta Organizației de Femei a PDL Satu Mare

2 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    DACA AI PETRECUT ACUM POTI SA TE ODIHNESTI SI SA ASTEPTI ALTA CAMPANIE EVENTUAL DE SECERIS SAU DE CULES MALAI.

  2. observator Răspunde

    Te-ai intrebat daca eu si multi altii vrem sa ai grija de noi?Cata demagogie si prefacatorie in tot ce ai facut in aceasta campanie!
    Sunt de acord cu ce a scris,cetatean, mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.