Ultima actualizare: azi, 20:35
Locale

Liberalii sătmăreni votează cu Klaus Iohannis la preşedinţia PNL

 adrian-stefPNL Satu Mare va avea 25 de delegaţi la congresul PNL de sâmbătă, aceştia fiind împuterniciţi de Delegaţia Permanentă să voteze cu Klaus Iohannis. De asemenea, delegaţia a mai decis cu majoritate de voturi fuziunea cu PDL, însă doar cu păstrarea denumirii şi însemnelor PNL.

Preşedintele filialei municipale a PNL Satu Mare, Adrian Ştef, consideră că unirea forţelor PNL şi PDL se poate face doar dacă membrii PDL se înscriu în PNL.

Delegaţia Permanentă a decis să-l susţinem pe Klaus Iohannis, asta înseamnă că ne supunem acestei decizii. Colegii mei au mai decis fuziunea cu PDL, dar cu o singură condiţie, cu păstrarea Codului Fiscal al PNL. Vreau să fim foarte atenţi, nu vorbim de legea privind Codul Fiscal, vorbim de Codul fiscal al PNL, care să nu se modifice. Asta este o garanţie că ne păstrăm identitatea, culorile, denumirea partidului. Eu aşa văd această fuziune, că toţi din PDL se înscriu în PNL, altfel noi nu o acceptăm, aşa am votat. Ce se va mai întâmpla o să vedem“, a declarat Ştef.

În privinţa declaraţiilor preşedintelui interimar al PNL, Romeo Nicoară, cu privire la sancţionarea celor care continuă dialogul cu PSD, Ştef a spus că există majorităţi constituite după alegerile locale ce nu pot fi destabilizate.

Sunt majorităţi constituite în momentul de faţă în Consiliul Judeţean, în consiliile locale, municipal. Nu poţi să-ţi asumi o destabilizare a unui consiliu, a unei instituţii şi funcţionarea ei. Sătmărenii nu ne-au votat să stăm în circuri şi conflicte”, a spus Ştef.

28 comentarii

 1. Liberal Răspunde

  Demisia,Stef!

 2. LIBERal Răspunde

  La alegerile europarlamenatre Stef a tradat PNL si acum vorbeste despre valori liberale! Stef trebuie EXCLUS din PNL!

 3. satmarean Răspunde

  Adrian Stef, ne-am saturat de demagogie! Pleaca din PNL!

 4. Leo Răspunde

  Afara cu Stef din PNL!

 5. Laura Răspunde

  Minciuni! Numai minciuni! PNL nu are nevoie de ipocriti!

 6. Lazar Răspunde

  DEMISIA, STEF!

 7. satmarean Răspunde

  Cine e Stef sa vorbeasca in numele PNL?! Stim foarte bine ca e cumnatul noului pesedist Silaghi si prietenul Ducelui Govor. Afara, Stef, din PNL!

 8. Liberal Răspunde

  Stef vorbeste ca si cand ar fi mare liberal! Daca acesta apara liberalismul, de ce a tradat PNL, cerandu-le celor din Colegiul 2 sa voteze PSD, nu PNL?! Adrian Mihai Stef trebuie Exclus din PNL!

 9. SATMAREAN Răspunde

  Stef, pe ce mai rispesti banii publici? Dupa ce i-ai risipit cu petreceri, continui in acelasi ton, cu mitingul aviatic! Satmarenii trebuie sa iasa in strada si sa ceara demisia presedintelui Consiliului Judetean!

 10. Lazar Răspunde

  Ne-am saturat de mincinosi!

 11. Liberal Răspunde

  Stef,pentru intelegerile secrete cu PSD, prin care a tradat Partidul National Liberal, trebuie exclus din PNL!

 12. LIBERal Răspunde

  Romeo Nicoara,daca vrei binele PNL Satu Mare,trebuie sa propui la Bucuresti excluderea lui Stef din partid!

 13. satmarean Răspunde

  OUT cu Stef din PNL!

 14. fane Răspunde

  gaska lui romika a trecut pe tastatura dupa bericile de la ……?
  hai ca va stie lumea ce naiba….tipic ppdd de unde a venit romikul….obisnuit sa care valizele lui liviu acum care haznaua pt altii..spor ppdd nicoara deputat de ferentari
  http://ratingpolitic.ro/wp-content/uploads/2013/02/romeo_full.jpg

 15. LIBERal Răspunde

  Incredibil! Stef si aripa sa de partea lui Iohannis! Dupa ce s-a afisat ca un aliat al PSD,fiind impotriva recomandarilor de la centru, chiar de la Iohhanis, este sustinator al acestuia. Nu este asta ipocrizie, domnule Stef? Da-ti demisia , Adrian Stef! Prin asta faci un bine PNL! Du-te langa cumnatul tau Silaghi si langa prietenul Govor, ca ai dovedit in acest an ce fel de liberal esti, cand le-ai cerut satmarenilor sa voteze in Colegiul 2 PSD!

 16. satmarean Răspunde

  Afara cu Stef din PNL!

 17. SATMAREAN Răspunde

  Dupa rezultatele de la alegeri,cand a fost vinovatul numarul 1,Adrian Stef se arata aparatorul PNL!
  Mai lasa-ne, domnule Stef, cu povesti din astea! Ne-am saturat de tine! Lasa pe altii sa preia PNL! Nu tine de scaun,fiindca nu-l meriti! Faptul ca ai recompensat pupincurismul strungarului de la UNIO,Ratiu, facandu-i un post la Aeroport, chiar de sef de birou, in conditiile in care acesta nu are studii superioare,dar si slugarnicia altora, nu iti face cinste si nici nu te indreptateste sa fii presedintele PNL Satu Mare!

 18. Liberal Răspunde

  Adriane, nici nu stii,cat de mic incepi sa fii! Dupa Congres,out!

 19. Dorin Răspunde

  Adrian,i-ati aripioara la purtator si treci de drept la PSD,fiindca de mult nu mai esti liberal! Nu-i uita pe drum pe Sulea si pe ceilalti supusi! Ai nevoie si acolo de oameni care sa practice cultul personalitatii tale!

 20. LIBERal Răspunde

  Adriane, nu stapanesti bine Statutul PNL! Probabil, cunosti mai bine pe cel al PSD-ului. Mai citeste-l si apoi vorbeste de Codul Fiscal al PNL!

 21. satmarean Răspunde

  Prin declaratia urmatoare,domnule Stef, prin care sustii coabitarea cu PSD, in pofida dispozitiilor de la centru, meriti sa fii dat afara din PNL: “Sunt majorităţi constituite în momentul de faţă în Consiliul Judeţean, în consiliile locale, municipal. Nu poţi să-ţi asumi o destabilizare a unui consiliu, a unei instituţii şi funcţionarea ei. Sătmărenii nu ne-au votat să stăm în circuri şi conflicte”. Cum se numeste aceasta pendulare intre apararea intereselor PNL si relatia speciala cu PSD, joc de glezna, stimate absolvent de trei facultati, Educatie,Fizica si Sport?!

 22. Laura Răspunde

  Revino cu picioarele pe pamant! Nu vei mai fi niciodata in functia in care, prin forta imprejurarilor, esti astazi!

 23. Liberal Răspunde

  Stef, afara din PNL!Partidul bratienilor nu are nevoie de indivizi ca tine!

 24. fanta Răspunde

  deputatul ppdd de ferentari refuleaza la comentarii dar cu liberalii din judet evita sa se intalneasca????
  se rusineaza ca a facut pe soferu si ca a trecut la ppdd pt a ajunge deputat de ferentari,mancati-as!?
  puteti voi freca tastele ca tot de ferentari e nivelul lui romika

 25. pentru joltica copy paste alias quitnus Răspunde

  deputatul de ferentari cu veleitati de liberal e mare haver cu lajos traseistul fotbalist careian plimbaret pe la noua democratie de nord vest,ejectat apoi de liberalii careieni pt msenuieli si ajuns la iudemeristi dar pierdut pe drum si cofetaria si brutaria si gasit in loc multi banuti la primaria carei unde bagat mana pana la gat….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.