Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

I-a furat telefonul mobil din mână!

telefon inchisoareSâmbătă, la ora 05,24, Poliţia municipiului Satu Mare a fost sesizată de Adrian S. despre faptul că, în jurul orei 05,10, pe digul râului Someş, a fost acostat de o persoană, care, profitând de neatenţia sa, i-a sustras din mână un telefon mobil. În urma investigaţiilor poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au identificat persoana ca fiind Jozsef M., de 24 ani, faţă de care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În aceeaşi zi, în jurul orei 21,08, Nelu M. a sesizat Poliția că în timp ce se afla într-un bar de pe strada Arinului, o persoană necunoscută, profitând de neatenţia sa, i-a sustras portmoneul în care avea 580 lei. În urma investigaţiilor poliţiştii birourilor investigaţii criminale şi ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au identificat autorul ca fiind Valentin D., de 63 ani. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ileana Blidar: Vom trimite invitații sătmărenilor să se înscrie în PDL

Preşedintele filialei municipale a PDL Satu Mare, Ileana Blidar, alături de noul prim-vicepreşedinte, consilierul local Doina Feher, au prezentat astăzi,...

Închide