Ultima actualizare: ieri, 23:00
Locale

Ileana Blidar: Vom trimite invitații sătmărenilor să se înscrie în PDL

ileana blidar, doina feherPreşedintele filialei municipale a PDL Satu Mare, Ileana Blidar, alături de noul prim-vicepreşedinte, consilierul local Doina Feher, au prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, câteva proiecte demarate de noua conducere a partidului.

Ileana Blidar a declarat că în momentul de faţă este vacantă funcţia de secretar general al filialei municipale, urmând să aibă loc o dezbatere în interiorul partidului, după care să fi votat cel mai bun.

„Vrem să creştem organizaţia municipală, să avem o echipă complexă. Vom avea conferinţe cu consilierii municipali, să explice proiectele de viitor, cum votează în Consiliul Local şi de ce”, a afirmat Ileana Blidar.

Noul consilier local, Doina Feher, profesor la şcoala Ion Creangă, a afirmat că este decisă să transmită conducerii Primăriei Satu Mare problemele sătmărenilor. În calitate de prim-vicepreşedinte al PDL, aceasta îşi doreşte o echipă unită, amintind de câteva proiecte, precum „Bunicii navighează” sau găsirea de locuri de muncă pentru tineri.

Ileana Blidar a anunțat că proiectul „Bunici navighează” va începe luni cu prima serie de pensionari. Până în prezent sunt peste 50 vârstnici doritori să înveţe să utilizeze calculatorul pentru a ţine legătura cu copiii sau nepoţii lor aflaţi în străinătate.

De asemenea, Ileana Blidar a anunţat demararea unui alt proiect, şi anume distribuirea de invitaţii la locuinţele tuturor sătmărenilor de a se înscrie în PDL. Aceasta consideră că oamenii trebuie consultaţi nu numai în campaniile electorale, scopul noii acţiuni fiind de a-i atrage în partid pe sătmărenii de dreapta care ar dori să se implice în politică dar nu au fost invitați.

“Invit oamenii de dreapta să se înscrie în PDL, după fuziunea cu PNL vom fi cea mai mare forţă de dreapta. Sătmărenii vor primi acasă, personal sau în cutiile poştale, o invitaţie din partea noastră să se înscrie în partid. Este normal să-i inviţi, poate sunt multe persoane care vor să se înscrie dar nu le-a invitat nimeni. Nu este obligatoriu, cine doreşte şi se regăseşte în doctrina de dreapta. E o muncă vastă, dar cred că va avea un efect pozitiv”, a spus Ileana Blidar.

Totodată, doritorii pot face parte din comisiile de specialitate ale partidului.

În cadrul conferinţei, Ileana Blidar a reamintit faptul că PDL va monitoriza cu atenţie promisiunile deputatului Ovidiu Silaghi, şi anume construirea centurii, a drumului expres şi a podului peste Someş. 

12 comentarii

 1. paul Răspunde

  Oare de ce imi vine sa rad de cate ori vad articol cu Blidara? :)) Doamna vrea inapoi la pnl?

  • unl care inca nu este in stare de ebrietate Răspunde

   d-na BLIDAR, la invitatie atasati si o sticla de palinca, sa ne pierdem mintile, exemplul dumneavoastra la concertul lui SILGHI si sperati sa facem gresala dumneavoastra, sa ajungem in stare de ebrietate si ne vom inscriem in PDL.

   • Blidar Ileana Răspunde

    Cred ca faceti parte din echipa gorilelor rosii care m-au impins atunci in parc. Nu ati reusit sa ma intimidati. Nu imi este frica de comunisti. Bunicul meu Bura a fost torturat de voi si nu a cedat, nu l-ati putut obliga sa intre in CAP, desi i-ati furat o parte din pamant, dar nu pentru vecie ci pt o perioada de timp. Va veni in curand vremea in care nu o sa mai puteti confisca dreptul la cuvant, la libera circulatie in parcuri,asa cum ati vrut sa-mi interziceti mie fara reusita.Populatia satamreana va cunoaste stilul mincinos si modul vostru de intimidare, asa ca, cu mine nu aveti nici o sansa. Viitorul imi apartine!

 2. Leonard Răspunde

  In cadrul conferinţei, Ileana Blidar a reamintit faptul că PDL va monitoriza cu atenţie promisiunile deputatului Ovidiu Silaghi, şi anume construirea centurii, a drumului expres şi a podului peste Someş.

  D-na Blidar si d-na profesoara Feher tin sa va anunt ca nu Ovidiu Silaghi va face proiecte ci Guvernul Ponta, prin reprezentantul de la Satu Mare, presedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor si primarul Coica!

  Daca doriti sa stiti deja au fost demarati pasii pt acest proiect.

 3. prince girl Răspunde

  Felicitari celor doua doamne care sunt un exemplu de calitate umana si profesionala iar legat de proiectele promise daca sunt legaye de numele Coica ele v-or fii un escec total.

 4. CRISTI Răspunde

  Atita timp cit la conducerea acestui partid vor fi doi oportunisti ca MURESAN SI GHILEA nici o sansa ,cine se asociaza cu un incompatibil ca GHILEA si omul care face jocurile lui COICA in PDL ,, si un PETRE MURESAN care e plina presa centrala si CLUJEANA de fraudare de licitatii contractelor cu statu , datii la o parte si trimiteti la groapa de gunoi linga ARDELEAN promovati tineretul si atunci trimiteti invitatii ,Ramin uitmit ca doamna VASS mai tolereaza acesti doi oportunisti sau o fi si ea de aceias teapa cu ei

 5. Racsan Răspunde

  Doamne ocrotestei pe romani!

 6. MCP Press Agency Răspunde

  Cine va fi viitorul nostru Presedinte ? Excludem sefii de partide…
  http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8780

 7. mihai Răspunde

  ce activitate are doina feher in partid,vrajala sa fie manipulata de betiva de alaturi

 8. florin Răspunde

  esplicatile satmarenilor in invitatii si cum conducerea voastra si-a vandut votul Florisalului pentru o suma frumoasa in campania din 2012 si cum este mana in mana cu PSD pentru contracte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.