Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

CFR-işti sătmăreni prinşi cu bilete falsificate. Prejudiciul depășește 16.000 lei

bilete tren cfrPatru bărbaţi din Satu Mare şi Bistriţa-Năsăud, cu vârste cuprinse între 41 şi 54 de ani, angajați la Căile Ferate Române (CFR), sunt cercetaţi de poliţişti pentru falsificarea biletelor de călătorie C.F.R. 

Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, în urma investigaţiilor desfăşurate au depistat la data de 21 septembrie patru bărbaţi, bănuiţi de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals intelectual.
Cei patru, în calitate de conductori, respectiv şef de tren, începând cu luna iulie 2013, ar fi falsificat mai multe înscrisuri oficiale. Aceştia ar fi modificat peste 70 de bilete de călătorie nenominale, eliberate în tren către diverse persoane fizice, prin contrafacerea scrierii. Ar fi fost şterse datele scrise iniţial şi completate distanţe mai scurte, respectiv sume mai mici decât cele încasate în realitate. Bărbaţii şi-ar fi însuşit diferenţa de bani. Prejudiciul, creat prin obţinerea de către bărbaţi a unui folos material injust, este de peste 16.000 de lei.
Ulterior, înscrisurile modificate au fost predate casieriei societăţii angajatoare, inducând astfel în eroare partea vătămată cu privire la cuantumul sumelor încasate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.