Ultima actualizare: azi, 14:05
DRM
Locale

Bărbat rătăcit prin pădure găsit de jandarmi

jandarmi padureLuni, 8 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, forțele de ordine au fost solicitate prin intermediul unui apel la numărul unic de urgenţă 112, să intervină pentru găsirea unui bărbat care s-a rătăcit în pădurea  comunei Orașu Nou.

După primirea apelului,oamenii legii și pădurarul zonei au pornit în căutarea bărbatului rătăcit trecând la scotocirea pădurilor din zonă.

După aproximativ două ore de căutări, oamenii legii l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 60 de ani în stare de sănătate bună, dar foarte speriat din cauză că nu ştia unde se află.

Jandarmii l-au condus în siguranţă acasă,  bărbatul adresându-le mulţumiri  oamenilor legii pentru promptitudinea de care au dat dovadă!

Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea  numărului unic de urgenţe – 112.

Sursa: IJJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Consilierul județean PP-DD Mihai Rusu s-a înscris în PLR

Consilierul judeţean ales pe lista PP-DD Mihai Rusu s-a înscris astăzi în Partidul Liberal Reformator al lui Călin Popescu Tăriceanu....

Închide