Ultima actualizare: azi, 21:14
DRM
Locale

Consilierul județean PP-DD Mihai Rusu s-a înscris în PLR

mihai rusuConsilierul judeţean ales pe lista PP-DD Mihai Rusu s-a înscris astăzi în Partidul Liberal Reformator al lui Călin Popescu Tăriceanu. Mihai Rusu este astfel primul consilier judeţean care recunoaşte public că îl urmează pe preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, în PLR.

Mihai Rusu a afirmat că şi-a înregistrat cererea şi la secretarul general al judeţului, conform ordonanţei de urgenţă care permite schimbarea partidelor.

Acesta a semnat cererea de adeziune împreună cu consilierii PPDD din comuna sa natală, Apa.

Urmează ca şi primarul PPDD din Căuaş, Marius Roca, alături de alţi aleşi să anunţe înscrierea în PLR, în cadrul unei conferinţe de presă ce va fi susţinută astăzi la sediul PLR Satu Mare de pe Cuza Vodă, în prezenţa preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu.

Amintim că şi preşedintele CJ Satu Mare, Adrian Ştef, a anunţat că trece la PLR după ce a fost exclus din PNL.

Vom reveni cu detalii.

14 comentarii

 1. EU Răspunde

  o alta lepra ordinara ,cam asa sar traduce acesti tradatori…
  dragi satmareni descjdeti de 10 ori ochii inainte de a mai vota acesti tradatori ordinari…
  oare cum se numeste doctrina pe care o au aceste lepre ale societati????

 2. Ion Roata Răspunde

  Jigodii politice = TRASEISTI= MIZERIE !!!
  Mizeră e politica asta dâmboviţeană. Plină de impostori şi incompetenţi, de hoţi şi de proşti, incapabili să stea mai mult de 5 minute la aceeaşi masă, fără să-şi dea în cap şi să se trădeze. În schimb, sunt capabili să se certe şi să se porcăiască, după care să se împace şi să se pupe, ca şi când nimic nu s-a-ntâmplat! În numele măreţului interes naţional, desigur! Sintagmele “să scuipi unde ai lins” şi “să pupi unde ai scuipat” au căpătat o altă formă lingvistică, mai puţin greţoasă: reevaluare!

  • votam PLR !!! Răspunde

   Nu suntem traseisti pt ca ne place…am crezut intr-un om care mai apoi si-a urmarit propriile interese… nu putem ramane alaturi de tradatori 🙂 noi sustinem dreptatea si vom vota cum credem ca e mai bine pentru binele cetatenilor !!!

 3. observator Răspunde

  Inca un traseist ce merge la invitatia altui traseist, Adrian Stef, spre PLR, spre Tariceanu.
  Călin Popescu Tăriceanu a inițiat procedurile pentru a treia suspendare a președintelui Traian Băsescu și este aspru criticat. ”E nesimțit prin natura lui și este o nulitate” sunt cuvintele folosite de Cristian Tudor Popescu la adresa actualului președinte al Senatului.

  ”Acest domn reprezintă o problemă a românilor, din păcate. Avem noi, românii, că fac și eu parte din poporul ăsta, o tendință de a considera valoroși niște inși îmbrăcați la patru ace, cu o morgă de oameni serioși, cu o figură de boernași, îi considerăm ca a fi „de bine“, inteligenți, fără să avem un motiv logic, e doar aparență! Caragiale spunea „popondeț“ – sperietoare de ciori, cu o alură de burghez, dar rămâne o sperietoare de ciori. Un „popondeț“ – asta e domnul Tăriceanu! Suntem un popor superb, dacă noi am putut rezista cu un asemenea individ care ne-a fost premier! E ceva teribil pentru un politician să nu aibă simțul ridicolului. Omul acesta, nesimțit prin natura lui, până să facă această propunere asupra lui Băsescu, pe care orice cetățean o identifică de fapt ca fiind un bâlci, a mai avut antencedente: propunea retragerea trupelor române din Irak, deși ne aflam acolo sub egida NATO. O asemenea nulitate poate să treacă drept un om valoros, serios, care n-a făcut altceva decât să beneficieze de o conjunctură economică umflată. E trist că unii români îl apreciază…”, a declarat CTP la b1 tv.

  • votam PLR !!! Răspunde

   Nu suntem traseisti pt ca ne place…am crezut intr-un om care mai apoi si-a urmarit propriile interese… nu putem ramane alaturi de tradatori 🙂 noi sustinem dreptatea si vom vota cum credem ca e mai bine pentru binele cetatenilor !!!

   • Ipj Răspunde

    Dute tu , gata ai dreptate asa e , :))) gaino
    Va voteaza draq voi a-ti adus psd la putere fraierilor

 4. Liberal Răspunde

  Traseistii nu merita votul nimanui. Haideti sa nu-i mai votam niciodata! Stef, Rus, Silaghi sa nu mai primeasca votul nostru. Rusine traseistilor! Rusine Ponta, Dragnea, pentru legiferarea traseismului politic.

 5. Pisti Răspunde

  “Măscăriciul în mov” s-a-nfrăţit cu “ciocoii” (PPDD + PLR = PSD = LOVE)

 6. penibiliceanu Răspunde

  mai ai tupeu sa iesi pe strada?

 7. matroz Răspunde

  Mie imi place de fosti si actuali liberali:si-o trag unul/uneia/altui/alteia intro veselie de neimaginat.

 8. dorel pop Răspunde

  ALT JEG DE OM

 9. ALEGATOR Răspunde

  Mai bine mai tarziu decat niciodata.

 10. Ipj Răspunde

  A pornit pe traseu. Taranu draq

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Consiliul Local a desfiinţat postul de director artistic al Teatrului de Nord, ocupat de Andrei Mihalache

Consilierii locali ai municipiului Satu Mare s-au întrunit astăzi în şedinţă extraordinară pentru a aproba noua organigramă şi noul statut...

Închide