Ultima actualizare: azi, 10:19
Locale

Femeile din PSD au oferit ghiozdane cu rechizite școlare copiilor nevoiași

rechizite scolare, OFSD Satu Mare (53)Femeile social-democrate au desfășurat astăzi în incinta sediului PSD Satu Mare o acțiune caritabilă în cadrul căreia au oferit ghiozdane și rechizite școlare unui număr de 34 de elevi ai școlilor gimnaziale din municipiul Satu Mare.

Acțiunea caritabilă intitulată ”Investește în educației” a fost pregătită de către femeile social democrate cu scopul de a ajuta și de ai face fericiți pe copiii care încep un an nou școlar, iar rechizitele școlare au fost împărțite de Paula Mare, președintele organizației județene a PSD Satu Mare și Manuela Rogoz, președinte municipal al femeilor social-democrate.

Este o acțiune pe care doamnele din PSD au pregătit-o cu mare drag pentru acești copii minunați. Ne pare bine că îi avem astăzi alături de noi și este un moment important pentru noi deoarece considerăm că prin acest cadou îi vom face fericiți. Astfel, această acțiune, care astăzi se intitulează ”Investește în educație” a fost pregătită pentru ei și nu numai”, a declarat Manuela Rogoz.

Fiecare elev a primit câte un ghiozdan din care nu au lipsit rechizitele școlare, necesare pentru începerea noului an școlar. Bucuroși, aceștia le-au mulțumit femeilor social democrate pentru cadoul oferit iar drept răsplată, la final, copii au interpretat un cântecel.

Manuela Rogoz a declarat că nu este singura acțiune caritabilă, urmând ca în acest sfârșit de săptămână să ofere și alte cadouri unor copii sărmani.

 

Un comentariu

  1. Ghita Răspunde

    Uite ca blondina de la consiliu a prins viata prin actiunea aceasta. Oare cat a dat cu fundul pentru aceste ghiozdanele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.