Ultima actualizare: ieri, 23:01
Locale

Consiliul Local a desfiinţat postul de director artistic al Teatrului de Nord, ocupat de Andrei Mihalache

vasile taranu teatrul de nordConsilierii locali ai municipiului Satu Mare s-au întrunit astăzi în şedinţă extraordinară pentru a aproba noua organigramă şi noul statut de funcţii a Teatrului de Nord, modificarea principală fiind desfiinţarea postului de director artistic ocupat de către Andrei Mihalache şi înfiinţarea unui post de director executiv.

Astfel, Andrei Mihalache va rămâne mai departe angajat al instituției doar pe post de regizor. Potrivit managerului instituției, Vasile Țăranu (foto), postul de director executiv va fi ocupat cel mai probabil de către Adriana Boca.

Întrebat de ce a fost nevoie de desființarea postului de director artistic ocupat de Mihalache, Vasile Țăranu a refuzat să dea un răspuns direct, afirmând doar că face parte din planul său de management.

În privința modernizării clădirii Teatrului de Nord, acesta a spus că în momentul de față licitația este în faza de atribuire a contractului, după ce anterior a fost anulată din cauza problemelor apărute în proiectul tehnic.

teatrul de nord vasile taranu

Un comentariu

  1. polgar Răspunde

    Coiaca este in spatele acestui individ numit director un semianalfabet pus in aceasta functie pt ca vin 2 mil de euro pt renovarea teatrului.
    VOTATI IN 2016 COICA DOREL COSTEL PRIMAR EMERIT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Și-a lovit prietenul cu o bâtă în cap

Aseară poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul S.N.U.A.U.112 de către o localnică din Giurtelecu Hododului care reclama  faptul...

Închide