Ultima actualizare: azi, 20:39
Locale

Victor Ponta susține industria din Romania

victor pontaPremierul Victor Ponta susține industria din Romania. Joi, a fost în vizită la Galați, la Sidex – cel mai mare combinat metalurgic, iar vineri la Arad (Astra Vagoane Arad).

Victor Ponta întotdeauna a pus pe primul loc grija pentru locurile de munca din Romania, pentru fiecare companie din țară care asigură un loc de munca pentru români.

Amintim câteva masuri luate de Guvernul Ponta pentru stimularea industriei românești, doar în ultima perioadă:

Comisia Europeana a aprobat schema de ajutor de stat de 750 milioane de euro pentru marii consumatori de energie electrica. Ponta a găsit soluții pentru marii angajatori din România, pentru combinatele care angajează mii de romani (Sidex, Alro etc.).

Guvernul Ponta a aprobat și programul „Prima Mașina”, care va ajută atât industria autohtona, cât și tinerii să-și cumpere mașini noi.

Reducerea CAS a intrat în vigoare de 2 săptămâni și va genera, conform calculelor specialiștilor, 70.000 de noi locuri de muncă.

Sursa: PSD Satu Mare

Un comentariu

  1. alina pintea Răspunde

    COICA DOREL COSTEL ESTE REPREZENTANTUL LUI PONTA IN MUNICIPIU DECI NU-VOTATI..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Protest al locuitorilor de pe strada Șoimoșeni (Foto)

Locuitorii de pe strada Șoimoșeni din municipiul Satu Mare au ieșit astăzi în stradă, protestând împotriva conducerii primăriei pentru neîndeplinirea...

Închide