Ultima actualizare: azi, 11:37
Locale

Camera de Comerț a premiat cele mai profitabile firme din Satu Mare

balul-oamenilor-de-afaceri-(78)Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare a premiat vineri seara cele mai competitive firme din județ, prin cea de-a 21-a ediţie a Topului firmelor – ediţia 2013, organizând totodată şi “Balul Oamenilor de Afaceri”.

Deschiderea oficială a avut loc în prezenţa oficialităţilor locale, acestea transmiţând mesaje de susţinere pentru mediul economic.

Preşedintele Camerei de Comerţ Satu Mare, Ovidiu Silaghi, i-a felicitat pe oamenii de afaceri prezenţi la eveniment şi a subliniat că autorităţile au realizat investiţii importante în infrastructură de care beneficiază tot mediul economic, dând exemplul modernizării drumurilor Satu Mare – Oradea, Satu Mare – Baia Mare, amintind şi de licitaţia centurii de ocolire, programată pe 25 noiembrie.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a mulţumit firmelor.

„Datorită dvs avem bani la buget, datorită dvs putem să ne îngrijim  de infrastructura rutieră, socială, cea de sănătate, de educaţie, şi putem să dezvoltăm împreună judeţul. Cred că în judeţul Satu Mare s-a simţit creşterea economică, vorbim în momentul de faţă de 55 de milioane de lei care au intrat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, anul trecut au intrat 15 milioane. Vorbim de bani care au intrat în sănătate, modernizăm spitalele, reţeaua de sănătate, drumurile judeţene. Încercăm să venim în sprijinul dvs. Eu ştiu că e foarte important când încerci să dezvolţi o afacere să ai infrastructura asigurată, utilităţile, tocmai de aceea broşura de business care am lansat-o vine în sprijinul celor care doresc să deruleze o afacere în judeţ”, a spus Adrian Ştef.

În discursul său, primarul Dorel Coica l-a numit pe deputatul Ovidiu Silaghi „autorul moral „ al viitoarei centură de ocolire şi a podului”sunteţi oameni care aduceţi bani la bugetul local, oameni care contribuiţi consistent, şi banii dvs sunt folosiţi pentru dezvoltarea municipiului. Vă garantez că în 2015 vor intra bani şi în municipiul Satu Mare, avem garantat de la Ministerul Dezvoltării proiecte importante de 163 milioane lei”, a spus primarul.

Edilul a invitat firmele să participe la licitaţiile organizate de primăriei, astfel încât banii să rămână în municipiu.

Directorul general al Camerei de Comerţ Satu Mare, Daniela Culic, a declarat că Topul firmelor este cel mai important eveniment economic al judeţului ce are mai multe conotaţii: este un eveniment pragmatic, fiind o clasificare a firmelor, este un eveniment social foarte important în care sunt recunoscute public meritele celor care stau la baza progresului economic.

Topul se realizează pornind de la bilanţurile depuse la anul fiscal precedent. Au depus bilanţ 8872 de societăţi comerciale. Topul s-a realizat ţinând cont de mai multe criterii, precum cifra de afaceri, profitul, rata de productivitate şi capacitate de exploatare a capitalului uman.

Premiile au fost înmânate de preşedintele Camerei de Comerţ Satu Mare, Ovidiu Silaghi, pe domenii de activitate și în funcție de mărimea întreprinderilor.

12 comentarii

 1. Vasile Răspunde

  clasament ?

 2. Satmarean Răspunde

  Articol plin de informatii :
  Care sunt firmele premiate
  Unde a avut loc evenimentul (o fi fost la Dacia?)

 3. invitat Răspunde

  Am refuzat sa particip la aceasta asazisa premiere la care, asa cum zice Stef, datorita noua au bani la buget, ne mai solicita o taxa de participare de 450 lei +TVA de persoana, pentru a plati consumatia tuturor flămânzilor care, cica ne premiaza. Da,ne premiaza…cu o diploma si o strângere de mâna. Scump dom’le…scump….

 4. prim firm box Răspunde

  Si acum ma mai spal pe mana dupa ce COICA mi-a pupat mana ,mie grata de acest infect de nimic,

 5. second firma box Răspunde

  Sa va fie rușine infecțiilor care sunteți ăsta e limbaj ?disperarea e mare pentru realizările primarului.

 6. gunoiul de Ratiu Răspunde

  Ordinarilor ne am saturat de asemenea comentarii domnule Ratiu sunteți omul UDMR ului sa va fie rușine pentru aceste postari ,

 7. Nime. Răspunde

  Nu sunt banii lui Ratiu la clinica sf.Anton sunt banii lui Ghiusy .Ratiu e o marioneta .

 8. Popan Răspunde

  Satu Mare orasul celor mai mari realizari in ultimii 100 de ani

 9. adina Răspunde

  Ce aveti mai fratilor cu Ratiu ?
  Va deranjaza ca va arata realitatea crunta a primarului vostru COIUT NEPRICEPUTUL.
  Macar Ratiu face ceva pt oras din banii lui iar voi lichele platite din banii primarie comentati si aruncati mizerii asupra tinerilor care dezvolta cate o afacere in oras.
  LA MUNCA CU VOI SCURSURI ALE SOCIETATII NU INJURATI OAMENI DE PERSPECTIVA ,UITATI-VA LA COICA CARE NU A FOCUT NIMIC IN ORAS DE 3 ANI..

 10. corina pasca Răspunde

  Nu se poate ca cei de la P.S.D sa atace si sa jigneasca oameni care se implica in viata si economia orasului nostruCosmin Ratiu este un medic tanar care a creat o retea medicala privata profesionista la nivelul orasului nostru fara ca el sa fure de la stat si C.A.S ca alte societati medicale .
  Coica Costel Dorel a lucrat t ot timpul cu statul ,iar acum este multi milionar in euro,fara sa ofere calitate si seriozitate ,pacat ca acum este primar si isi bate joc de oras ,mare pacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
RESTART în muzică și artă în orașul Satu Mare

RestArt & Music Festival, cel mai mare eveniment cultural din acest sfârșit de an, din Satu Mare, se va desfășura...

Închide