Ultima actualizare: azi, 06:35

 

Locale

RESTART în muzică și artă în orașul Satu Mare

restart musicRestArt & Music Festival, cel mai mare eveniment cultural din acest sfârșit de an, din Satu Mare, se va desfășura în perioada 28 noiembrie – 3 decembrie 2014.

Ideea evenimentului a pornit din necesitatea promovării muzicii și culturii de calitate la nivel de Satu Mare. După succesul primei ediții, ne-am dorit să ne păstrăm unicitatea și plus valoarea pe care o oferim comunității, astfel am decis să dedicăm festivalul tinerilor. Prin RestArt & Music Festival Youth Edition ne mulăm atât pe un trend ascendent la nivel internațional, de promovare a tineretului în artă și cultură, dar urmărim, în același timp, și scopul asociației organizatoare – SamStudia.

În ediția de anul acesta, vom avea în cadrul festivalului, alături de tradiționalul concert de jazz, două expoziții de fotografie, trei piese de teatru, un târg de carte ce va include și o bibliotecă mobilă, un concert educațional pentru copii și artă stradală.

Misiunea echipei RestArt & Music Festival este să aducă în faţa publicului sătmărean un eveniment de nivel înalt, care să satisfacă nevoia de cultură, dar şi să stimuleze creativitatea tinerilor.

Concertul jazz din cadrul festivalului este un pilon important al întregului eveniment, care își propune să continue tradiția sătmăreană în materie de jazz. Cele trei formații formate din tineri artiști vor concerta la Filarmonica ”Dinu Lipatti”, o scenă pe care au urcat multe personalități în materie de jazz, pe parcursul timpului, care au creat o tradiție, pe care noi ne dorim să o promovăm și dezvoltăm pe viitor. De aceea, vă propunem următorii tineri artişti: trio-ul vocal feminin 3 o’clock, Edi Gavril & Soso Frișan – 2 pianiști foarte talentați – și Delia Ivan & Her Band. Spectacolul este realizat în regia lui Nicole David, cu sprijinul Dalmei Kovács.

Biletele se pot achiziţiona, la preţul de 20 RON, din următoarele locaţii din Satu Mare: District 15, Backdoor, Red Hat Café, The LINE.

Vă așteptăm, cu drag, să suținem împreună muzica și cultura în orașul Satu Mare!

restart music, concert de jazz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.