Ultima actualizare: azi, 19:28
Locale

Klaus Iohannis a câștigat detașat la Satu Mare

Klaus Iohannis, Satu Mare (127)Klaus Iohannis a câștigat detașat alegerile prezidențiale în municipiul  Satu Mare.

Conform numărătorii paralele a UDMR, Klaus Iohannis a avut 40.972 de voturi, adică 70,03% iar Victor Ponta a avut 17.535 de voturi, reprezentând 29,9%. Iohannis a câștigat în toate secțiile de votare din municipiu, inclusiv la Sătmărel.

Rezultate parțiale județul Satu Mare: Klaus Iohannis – 107.754, reprezentând 64,83%, Victor Ponta – 58.444, adică 35,17%.

Rezultate parțiale din județ:

Carei: Iohannis – 7.386 voturi, Ponta – 3.411

Ardud: Iohannis – 1.588, Ponta – 1.073

Micula: Iohannis – 985, Ponta – 469

Moftin: Iohannis – 1.082, Ponta -787

Căpleni: Iohannis – 1.093, Ponta – 100

Tășnad: Iohannis – 2935, Ponta – 1789

Agriș: Iohannis – 611, Ponta – 131

Botiz: Iohannis – 1223, Ponta – 411

Cămin: Iohannis – 575, Ponta – 69

Culciu: Iohannis – 1124, Ponta – 576

Dorolț: Iohannis – 1118, Ponta – 297

Acâș: Iohannis – 723, Ponta – 493

Livada: Iohannis – 2077, Ponta – 767

 

30 comentarii

 1. Stela Liliana Mateoc Răspunde

  beltiug IOHANNIS 561PONTA 121 DE VOTURI

 2. Dan Răspunde

  Minoritățile stabilesc conducătorul poporului roman.ne meritam soarta de iobagi

 3. Liliana Răspunde

  Votantii romani au trecut peste multe mojicii, atacuri, minciuni, jigniri, pomeni si multe incercari reusind admirabil sa isi exprime vointa si recapatandu-si demnitatea! Hotii, mincinosii, coruptii si fariseii pot apartine unei religii dar ei nu apatin credintei! Dumnezeu sa lumineze poporul roman!

  • Eva Răspunde

   Am trai mult mar bine si in judetul Satu Mare, daca nu v-ar deranja ca traim aici impreuna de nationalitate romana si cum se tot exprima pe acest portal .
   Suntem cetateni romani. Si vrem cu totii sa traim cat se poate mai bine si corect impreuna, in pace si prietenie cu ajutorul lui Dumnezeu.

 4. Raznatovic Răspunde

  Morala alegerilor la Carei: pupincuristul, lingaul de Eugen Kovacs, sluga lui Govor s-a facut de tot kktul. DEMISIA JAVRA ORDINARA!!!!!!!!!!!

 5. Eva Răspunde

  Am trai mult mar bine si in judetul Satu Mare, daca nu v-ar deranja ca traim aici impreuna de nationalitate romana si cum se tot exprima pe acest portal ! minoritati!
  Suntem cetateni romani. Si vrem cu totii sa traim cat se poate mai bine si corect impreuna, in pace si prietenie cu ajutorul lui Dumnezeu.

 6. mihnea Răspunde

  Govorika, ai inceput deja sa dai cu pla in preotese? Preafericitul s-a luat-o deja, la prima ora, sau astepti sa-si bea intai cafeluta? Ai promis ca-i f pe toti, va crede lumea ca esti pampalau de no faci.

 7. unu Răspunde

  Sper ca nu se minte careva ca Iohannis a castigat alegerile!Ponta le-a pierdut!Totodata sper ca toti acesti oameni care ati iesit in strada sa-si strige off-ul,veti avea curajul si in momentul in care Iohannis nu va putea face ce a promis in campanie sa iasiti din nou si sa-l luati de cravata si sa-l aruncati in strada.Daca tot v-ati simtit mintiti si neindreptatiti,sa aveti coloana si asa sa fiti pana la capat.Altfel…sunteti doar niste personaje penibile!

 8. Iuliana Balogh Răspunde

  DRAGI CONDUCATORI A JUDETULUI SI A MUNICIPIULUI CRED CA AR TREBUI SA REVIZUITI ,CHIAR SA VA SCHIMBATI PROIECTELE SAU ATITUDINILE FATA DE CETATENI ,CREDEATI CA EI NU VAD CA CUM GESTIONATI BANII PUBLICII ,CUM PLATITI FIRMELOR LUCRARII NE EXECUTATE, CUM FAVORIZATI UNELE FIRME CU LUCRARI ….CUM FAVORIZATI UNII IDIL EXECUTIND LUCRARI DIN BANI PUBLICI AR FII CAZUL SA VA SCHIMBATI LOZINCILE IN FAPTE PENTRU CA CETATENII VAD SI VA TAXEAZA…

 9. Iuliana Balogh Răspunde

  DRAGI CONDUCATORI A JUDETULUI SI A MUNICIPIULUI CRED CA AR TREBUI SA REVIZUITI ,CHIAR SA VA SCHIMBATI PROIECTELE SAU ATITUDINILE FATA DE CETATENI ,CREDEATI CA EI NU VAD CA CUM GESTIONATI BANII PUBLICII ,CUM PLATITI FIRMELOR LUCRARII NE EXECUTATE, CUM FAVORIZATI UNELE FIRME CU LUCRARI ….CUM FAVORIZATI UNII IDIL EXECUTIND LUCRARI DIN BANI PUBLICI AR FII CAZUL SA VA SCHIMBATI LOZINCILE IN FAPTE PENTRU CA CETATENII VAD SI VA TACSEAZA…

 10. Iuliana Balogh Răspunde

  DRAGI CONDUCATORI A JUDETULUI SI A MUNICIPIULUI CRED CA AR TREBUI SA REVIZUITI ,CHIAR SA VA SCHIMBATI PROIECTELE SAU ATITUDINILE FATA DE CETATENI ,CREDEATI CA EI NU VAD CA CUM GESTIONATI BANII PUBLICII ,CUM PLATITI FIRMELOR LUCRARII NE EXECUTATE, CUM FAVORIZATI UNELE FIRME CU LUCRARI ….CUM FAVORIZATI UNII IDIL EXECUTIND LUCRARI DIN BANI PUBLICI AR FII CAZUL SA VA SCHIMBATI LOZINCILE IN FAPTE PENTRU CA CETATENII VAD SI VA TACSEAZA…

 11. Iuliana Balogh Răspunde

  DRAGI CONDUCATORI A JUDETULUI SI A MUNICIPIULUI CRED CA AR TREBUI SA REVIZUITI ,CHIAR SA VA SCHIMBATI PROIECTELE SAU ATITUDINILE FATA DE CETATENI ,CREDEATI CA EI NU VAD CA CUM GESTIONATI BANII PUBLICII ,CUM PLATITI FIRMELOR LUCRARII NE EXECUTATE, CUM FAVORIZATI UNELE FIRME CU LUCRARI ….CUM FAVORIZATI UNII IDIL EXECUTIND LUCRARI DIN BANI PUBLICI AR FII CAZUL SA VA SCHIMBATI LOZINCILE IN FAPTE PENTRU CA CETATENII VAD SI VA TAXSEAZA…NOI TOTI AICI NE-AM NASCUT SI SUNTEM CETATENI ROMANI!!

 12. vasile Răspunde

  Sătmărenii sînt scîrbiți de ticăloșii Ștef și Govor și toată adunătura de nemernici puși șefi peste noapte de USL. Să aveți grijă cei de la ACL să nu faceți aceleași greșeli, voi să aveți bun simț și să promovați oamenii valoroși, altfel veți aunge pe urmele USListilor. NICODATĂ să nu vă aliați cu Ștef sau cei de la PLR, trădătorii pupincuriști. JOS ȘTEF ȘI GOVOR!

 13. Mirica Răspunde

  urmeaza tot PSD la gunoi cu voi ati mintit tara aceasta timp de 25 ani plus anii comunismului..

 14. Mirica Răspunde

  Jos palaria! Am fost formidabili! Dragi tineri frumosi,dragi romani adevaratzi,nu l am batut pe ponta,am invins o “mashina infernala”care era progamata impotriva a tot ce inseamna drepturi,demnitate,libertate,orizonturile rosii cu care ne trezeam pretutindeni ne au desteptat,acum zarile au devenit albastre! Mostenirea e grea,ne am intors la anul de grazie “1990” ,Vigilentza e pretzul libertatzi,avetzi grije,istorie nu trebuie sa se repete! Bravo Romania!

  • unu Răspunde

   Draga Mirica nu te prea arunca in declaratii dintr-astea pentru ca acesti ”tineri frumosi” pe care-i lauzi acum s-ar putea sa faca acelasi lucru la viitoarele alegeri cu oamenii care stau acum in spatele lui Iohannis.Sunt apolitic,dar nu indiferent.Sa va fie clar ca acesti tineri nu au votat cu Ponta pentru ca acesta a uitat de ei.Era momentul cel mai bun ca PSD-ul sa atraga de partea lui,pe langa pe cei varstnici care nu stiu altceva, si tinerii,dar au gresit lamentabil.In loc sa iasa in fata cu aceiasi bosorogi comunisti,trebuia sa propuna un presedinte tanar inconjurat de tineri si care sa propuna ceva pentru cei tineri.Lumea nu l-a votat pe Iohannis,a votat impotriva a tot ceea ce era in spatele lui Ponta.Sper ca ti-e clara treaba aasta?!

 15. Mirica Răspunde

  Povestea pe care alegatorii lui Tariceanu trebuie s-o citeasca inainte de a vota duminica
  Razvan Zamfir
  Actualitate, Opinie
  15 November 2014
  A+ A-
  Share on emailEmail Share on printPrint
  Povestea pe care alegatorii lui Tariceanu trebuie s-o citeasca inainte de a vota duminica

  Tariceanu, asa cum il cunoastem astazi, n-a fost inventat de Ponta. Chiar daca liderul social-democratilor, trecand peste modestia caracteristica, ar putea recunoaste intr-un final, poate in 2015, ca-i opera sa originala. Noi stim insa ca Tariceanu a existat si-n ’44. Sub numele de Tatarascu, lider PNL de anvergura, fost premier liberal. Tovaras de drum al comunistilor, de mana carora, tragic, a si sfarsit.

  Provenit din familii a caror istorie incepea undeva aproape de evul mediu, Tatarascu a fost un reper al liberalismului interbelic. A fost atat de liberal incat dupa intorcerea armelor, pe 23 august 1944, a crezut, manat de instinctul de supravietuire, ca politica romaneasca ar trebui orientata catre o alianta prioritara cu Uniunea Sovietica. Partidul National Liberal, spunea Tatarascu, trebuia sa accepte mana intinsa de comunistii autohtoni, iar guvernul Petru Groza merita girat in fata occidentalilor prin implicarea sa personala.

  Deciziile sale au dus la ruperea PNL in doua formatiuni distincte, iar oamenii Moscovei au decretat gruparea condusa de Tatarascu drept “adevaratul partid liberal”.

  Frontul National Democrat, cum se numea alianta condusa de comunisti, caci orice formatiune-papusar simte nevoia sa-si imbrace subordonatii in roba unei largi coalitii, l-a acceptat pe Tatarascu ca vicepresedinte al Consiliului de Ministri si chiar i-a incredintat portofoliul Afacerilor Straine. O functie otravita din care, regretabil, Tatarascu, fostul premier liberal, a muscat cu mult patos.

  In 1946, liberalul Tatarascu semna, in calitate de ministru de Externe al Cabinetului Groza, Tratatul de Pace de la Paris, rezumandu-se sa solicite, in cadrul Conferintei, usurarea clauzelor economice din partea Angliei si Americii. Nimic despre frontiera de Nord-Est a Romaniei. Nimic despre trupele rusesti din tara.

  Dupa semnarea Tratatului de Pace, drumul pentru care Tatarascu fusese acceptat ca tovaras se apropia de final. Devine, subit, tinta atacurilor tot mai vehemente ale fostilor parteneri comunisti si simte nevoia sa reactioneze. Apeleaza la presa, dand publicitatii un memorandum pe care avea de gand sa-l supuna dezbaterii guvernamentale. Documentul cuprindea o serie de critici – tardive! – aduse Executivului din care facea parte.

  In timp ce oficiosul taranistilor, Dreptatea, decreta sfarsitul carierei politice a liderului liberal (“P.C.R. nu poate ierta și nu va ierta d-lui Tătărescu actul publicat”), Tatarascu isi justifica deciziile politice post-23 august ’44 in ziar sau, Drapelul. Potrivit propriilor explicatii, liberalul ar fi acceptat sa faca parte din coalitia condusa de comunisti pentru a da “o forță de echilibru și de armonizare” guvernului Groza. Fara succes.

  Pana la finalul anului, Tatarascu si oamenii sai fusesera eliminati – sau, mai bine zis, epurati – din functiile detinute, iar in 1950 fostul premier se afla deja incarcerat la Sighet.

  Istoria trista a liberalului Tatarascu nu e o pilda pentru domnul Tariceanu. Ci pentru electoratul sau, care, pana duminica, poate intelege de ce ultimele cuvinte ale candva increzatorului tovaras de drum al stangii au fost “cumplite vremi mi-a fost dat să trăiesc”.

 16. Csaba Burjan Răspunde

  psd,SATU MARE,NU VA VREA,UN CADOU FRUMOS PTR. govor,CARE AZI ARE ZI DE NASTERE!

 17. Mirica Răspunde

  Klaus Iohannis

  Această victorie nu este a mea, este a voastră, a românilor! Împreună, am arătat în ultimele luni că nu exista imposibil, că orice se poate îndeplini prin credință și hotărâre. Prin voi, România a prins puteri pentru a se face bine. Am nevoie de voi, pentru că România noastră începe acum!

 18. Mirica Răspunde

  Cătălin Predoiu

  Suntem datori, nu am primit un cec în alb. Cetăţenii români vor respect şi o altfel de viaţă politică. Ieri, politicieni de toate culorile, am primit un ordin din partea poporului: daţi-ne o altfel de politică sau plecaţi! Eu aşa înţeleg ziua de ieri. Şi vă mulţumesc tuturor celor care aţi muncit pentru ea, tuturor celor care aţi participat la ea şi m-aţi ajutat să o înţeleg. Doamne ajută România!Catalin Predoiu

 19. Mirica Răspunde

  Frumosi, toleranti, curajosi, inteligenti, descurcareti, rabdatori, rezistenti, uniti, puternici, buni, autentici, patrioti!

  Oare cite natiuni se pot mindri cu aceste calitati?! Desigur, avem si multe defecte, dar haideti sa le corectam si sa nu le transmitem copiiilor nostri!

  Sa fiti iubiti!
  Radu Moraru, fericit sa traiesc si sa fiu viu ca in decembrie ’89! Am asteptat 25 de ani aceasta clipa si nu imi pare rau pentru niciun sacrificiu pe care l-am facut! A meritat!

 20. Mirica Răspunde

  Prin tot ce s-a intimplat in afara tarii si in tara, cu aceste mirsavii si aranjamente de blocare si de impedicarea oamenilor de a vota si de a-si exercita fiecare roman dreptul lui la vot si mai ales ca deja in unele orase Europene s-a ajuns la violenta, nu ramine decit sa cerem cu totii in cor : DEMISIAAAAAAAAA GUVERNULUI DE MAFIOTI SI MINCINOSI !!!!!

 21. Mirica Răspunde

  tapalaga
  Dan Tăpălagă: “A învins democraţia”

  5:24 am, 17 noiembrie 2014 • de Departamentul Politic • cu 1 Comentariu

  N-a fost un vot pro-Iohannis, ci un vot anti-Ponta din ficati. Candidatul PSD a pierdut deoarece si-a umilit poporul, in toate felurile posibile. L-a mintit continuu, zi de zi, obscen, jignitor, pana la exasperare. L-a furat cu toata cohorta lui de penali, l-a manipulat grosolan cu televiziunile de partid. In fine, Ponta si-a batjocorit poporul deposedandu-l brutal de ultimul bun: dreptul de vot. A fost suprema umilinta, ultima aroganta, picatura care a umplut paharul.

 22. profesor Răspunde

  UNDE ESTE MARUSCA,TERORISTA DE LA STANCA?

 23. Marius Tropotei Răspunde

  SPERAM SA NU FIE IN ZADAR MUNCA DIN CAMPANIE ::::::::DOAMNE AJUTA;;;;

 24. Marius Tropotei Răspunde

  SPERAM SA NU FIE IN ZADAR MUNCA DIN CAMPANIE ::::::::DOAMNE AJUTA;;;;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.