Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Recompensă pentru informații despre posibilul criminal al actriței Gabriela Dorgai

crima-budapestaPoliția maghiară oferă o recompensă de 7,2 milioane forinți, aproximativ 25.000 de euro, persoanelor care furnizează informații ce pot duce la capturarea criminalului lui Kardosné Gyurik Krisztina, despre care se presupune că ar fi ucis-o și pe actrița sătmăreană Gabriela Dorgai.

Crima a zguduit întregul oraş, mai multe femei reclamând că ar fi fost la un pas de a fi agresate de acelaşi criminal. Conform unei descrieri făcută de un sătmărean, ar fi vorba despre un bărbat ce are 1,80-1,90 metri, umbla îmbrăcat într-o geacă, avea glugă şi un rucsac. Poliţiştii au mai multe piste, şi au ridicat mai multe persoane pentru audieri, dar nu a fost nimeni reţinut sau arestat.

O nouă teorie a fost prezentată de presa din Ungaria, și anume faptul că ucigașul sătmărencei ar fi comis o altă crimă anul trecut în apropiere de Budapesta. Kardosné Gyurik Krisztina a fost găsită decedată pe malul Dunării, în aceleași condiții ca și actrița sătmăreancă, și anume dezbrăcată de la brâu în jos, cu un singur pantof. Ambele au murit prin asfixie mecanică și au fost violate. Anchetatorii maghiari susțin că ar fi vorba despre un psihopat ce-ar fi ales-o la întâmplare pe femeia din Ungaria, care alerga. Procurorii maghiari suspectează că ucigașul ar fi de naționalitate română.

Poliția maghiară a anunțat inițial o recompensă de cinci milioane de forinți celor care oferă indicii cu privire la criminal și a primit informații de la 22 de personae, dar niciuna nu s-a confirmat. Acum recompensa a fost majorată la 7,2 milioane forinți.

Un comentariu

  1. Mirela Vancea Răspunde

    Acea persoana suspecta din descrieri se invarte foarte mult in zona micro 17 si ostrovului inainte de a fi omorata Gabriela timp de 3 saptamani acel barbat mia urmarit copilul si pe un prieten de al lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.