Ultima actualizare: ieri, 20:33
Locale

Romeo Nicoară: Mircea Govor a pus Satu Mare pe lista neagră a democrației

Romeo NicoaraAfirmațiile făcute de Mircea Govor la ședința PSD și date publicității în presa națională, pun județul Satu Mare pe lista neagră a democrației, după un an electoral cu ecou pe plan național, a afirmat deputatul Romeo Nicoară, președinte PNL Satu Mare, astăzi într-o conferință de presă. 

Afirmațiile de ieri făcute de președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, pun din nou Satu Mare pe harta neagră a democrației. După cum ne amintim luna mai, după ce Silaghi a trecut în mod rușinos la PSD, după ce Tăriceanu a fost uns nelegitim membru în PNL, iată că și președintele PSD Mircea Govor, pune o pată urâtă pe Satu Mare, prin ordinul pe care l-a dat angajaților din sectorul  public de a se implica cu mic cu mare în campania electorală. Am văzut cu toții cuvintele și faptele de vitejie pe care președintele PSD le-a făcut în zilele trecute. Cred că prin acest lucru PSD încearcă să discrediteze alegerile, încearcă să le falsifice, pentru noi arată cât de mare este disperarea adversarilor noștri politici, fiindcă implică funcționari publici, implică angajați din instituții deconcentrate pentru un singur scop. Intenția este de a întoarce oamenii și intențiile de vot și să-i determine să voteze cu Ponta”, a declarat președintele PNL Satu Mare, Romeo Nicoară.

Potrivit acestuia, disperarea l-a împins pe Mircea Govor să amenințe aleși locali, directori, preoți, preotese, profesori și medici.

Această disperare provine din faptul că ei au pierdut alegerile la Satu Mare, iar acest lucru îi determină să facă ceea ce am văzut. Președintele Govor își permite să amenințe la limita șantajului primari, viceprimari, directori de deconcentrate care sunt subordonați prefectului, preoți, preotese care lucrează în învățământ și care sunt amenințate cu pierderea locului de muncă, amenință profesorii, medicii veterinari, silvicultori. Nimeni nu scapă nemânjit de noroiul roșu. Ei sunt supărați că nu pot opri valul anti Ponta, val care a crescut mult în ultima vreme”, a spus Romeo Nicoară.

Totodată, deputatul Romeo Nicoară reclamă implicarea Prea Sfințitului Iustin Sigheteanul în campania electorală pentru candidatul Victor Ponta.

Regretăm foarte mult că și Prea Sfințitul Iustin Sigheteanul amestecă cele duhovnicești cu cele lumești, că implică biserica în campanie electorală, precum și preoții de partea candidatului roșu, permițându-și să afirme că atât cât vom da noi la alegeri atât vom primi de la guvern. Este foarte clar acest îndemn și este foarte clar că biserica și religia este o chestiune de viață privată și nu trebuie amestecată cu lucrurile publice”, a mai afirmat Romeo Nicoară.

6 comentarii

 1. SATMAREAN Răspunde

  Episcopia Ortodoxă Română a Maramureşului şi Sătmarului va primi gratuit de la Guvern, în proprietate, o serie de imobile ale statului pe care în prezent le are în administrare, prin Secretariatul de Stat pentru Culte, proiectul de hotărâre fiind inclus pe agenda şedinţei de marţi a Guvernului. Acest gest vine după ce ieri Gândul a publicat o înregistrare dintr-o şedinţă PSD, în care se trasa planul de acţiuni pentru turul al doilea al alegerilor: printre măsuri se număra şi cooptarea preoţilor ortodocşi ca agenţi electorali, iar în înregistrare se face referire la „Preasfinţitul”, care şi-ar fi dat OK-ul pentru susţinerea lui Victor Ponta.

  http://www.gandul.info/politica/cum-se-da-mita-guvernamentala-pentru-bor-dupa-ce-presfintitul-a-promis-sprijin-pentru-victor-ponta-guvernul-aloca-imobile-ale-statului-episcopiei-maramuresului-13531660

 2. SATMAREAN Răspunde

  DNA s-a autosesizat în cazul preşedintelui PSD Satu Mare Mircea Govor, după ce Gândul a publicat o înregistrare în care acesta ameninţa directorii instituţiilor deconcentrate că vor fi demişi dacă nu aduc voturi pentru Victor Ponta la alegerile de duminica aceasta. DNA îl investighează pe Mircea Govor pentru folosirea influenţei, se arată într-un răspuns oficial al DNA transmis Gândul. Procurorii s-au autosesizat, marţi dimineaţă, după ce Gândul a publicat stenograma din şedinţa PSD în care a fost înregistrat Govor.
  http://www.gandul.info/stiri/baronul-mircea-govor-anchetat-de-dna-pentru-coruptie-procurorii-s-au-autosesizat-in-aceasta-dimineata-dupa-ce-gandul-a-publicat-inregistrarea-din-sedinta-psd-unde-se-detalia-aranjarea-alegerilor-13532665

 3. brutus Răspunde

  Vezi Mircea dacă te-ai înfrățit cu Ștef….ți-a tras-o!

 4. Teleorman Răspunde

  “Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra…” S-a trezit mimoza sa vorbeasca.

 5. Teleorman Răspunde

  Cu Ghiran, director la statistica, toata ziua pe la sediul PNL este de acord domnul deputat?

 6. Satmarel Răspunde

  ”Regretăm foarte mult că și Prea Sfințitul Iustin Sigheteanul amestecă cele duhovnicești cu cele lumești, că implică biserica în campanie electorală, precum și preoții de partea candidatului roșu, permițându-și să afirme că atât cât vom da noi la alegeri atât vom primi de la guvern. Este foarte clar acest îndemn și este foarte clar că biserica și religia este o chestiune de viață privată și nu trebuie amestecată cu lucrurile publice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.