Ultima actualizare: ieri, 22:12
Locale

City managerul Dan Băbuţ, luat la 11 metri de consilierii locali

Consiliul Local (30)Consilierii locali UDMR şi PNL l-au luat astăzi la întrebări pe city managerul Dan Băbuţ, reclamând modul în care sunt efectuate mai multe lucrări pe raza municipiului Satu Mare.

Şirul nemulţumirilor a fost deschis de către consilierul Maskulik Csaba, el cerând explicaţii cu privire la strategia de dezvoltare în domeniul salubrităţii, obligatorie prin lege, care nu a fost realizată încă la nivelul municipiului.

Consilierul a mai reclamat că b-dul Octavian Goga nu este iluminat noaptea de mai bine de o lună, în condiţiile în care în oraş a fost o crimă şi mai multe tentative de viol. Mai mult, acesta susţine că pentru lucrările de pe b-dul Octavian Goga ar fi trebuit o aprobare de la Consiliul Local, amintind totodată că nici acum nu a primit un proiect concret cu ce se doreşte a se realiza acolo.

Consilierul Cosmin Raţiu a reamintit de fotografiile pe care le-a prezentat în şedinţa anterioară cu privire la “lucrări defectuoase” care nu sunt verificate de către nimeni din primărie.

Cosmin RatiuÎn răspunsul său, city managerul Dan Băbuţ a încercat să se justifice, să găsească explicaţii pentru care lucrările nu sunt încă finalizate, dar nu a făcut altceva decât să-i stârnească şi mai mult pe aleşii locali. În opinia sa, nu a fost nevoie de aprobare de la Consiliul Local deoarece este vorba despre o lucrare de introducere a reţelei electrice în subteran. De asemenea, el le-a spus consilierilor că puteau să consulte proiectul la Primărie. Cosmin Rațiu nu a ratat ocazia să riposteze şi să facă tot istoricul lucrărilor cu schimbările de planuri intervenite de-a lungul timpului, cu montarea unor stâlpi care peste foarte puțin timp au fost scoși.

Seria schimburilor de replici a continuat, consilierii arătându-se nemulţumiţi şi de atitudinea primarului Dorel Coica, acesta părăsind şedinţa. Atât consilierul Cosmin Raţiu cât şi Adrian Albu, au fost de părere că persoanele aflate în conducerea primăriei au o “atitudine sfidătoare” din moment ce nu au mai rămas să asculte problemele ridicate de consilieri.

33 comentarii

 1. alpin din pin Răspunde

  Coica lasul nu are raspunsuri si fuge habarn nu are de lucrarile din oras ,un ratat iar bataiosul Ratiu l-a umilit iar si iar ,orasul este pierdut cu asemenea primar de rahat (dulce -acrisor).

 2. dinu Răspunde

  Vacarul Rațiu și călărețul Gergo s au dat din nou în stamba bravoooo.

 3. Muuuuuuuuuuuuu Răspunde

  Domnule Rațiu va mulțumim frumos pentru sprijinul acordat.Asociația crescătorilor de vaci Di orasul Satu Mare.

 4. ileeys Răspunde

  Domnule primar va felicit pentru ca a ți părăsit ședința acești doi bufoni sunt doi prosti care vor sa candideze la alegeri pentru funcția de primar în Vetîs.

 5. Pentru marcel Răspunde

  CLinica lui Rațiu e de fapt a Udmr ului și interesul acestui mediocru consilier este sa l denigreze pe Coica pentru ca sa se întoarcă Udmr la primarie

 6. ionica Răspunde

  Felicitari Domnului Primar pentru activitate nu va lăsați la acești doi papagali.

 7. zoita Răspunde

  Ăsta este activitatea celor mai importanti consilieri pun întrebări și altceva nimic.

 8. vaca fulga Răspunde

  Consilierîi gergo și Rațiu apărători crescătorilor de vaci din Satu Mare saluta laptele bio și bălegarul.

  • tibi tantas Răspunde

   da’ ma ce prosti is astia doi…ar trebui sa apere defapt cocalarii,pitipoancele,mafiotii din gasca lu Coiculica nu?

 9. simona mis 2004 Răspunde

  Realitatea este trista avem un primar depasit care nu pricepe nimic din administratia moderna,avem secretare de la primarie care comenteza aceleasi lucruri la adresa lui Ratiu,Butka si Masculik consilieri care se inplica in viata administrativa si sociala a orasului,iar noi platitorii de taxe si impozite ne uitam ruinati la primarul incompetent si mincinos care nu are replici convingatoare.

 10. filip Răspunde

  Coica ramane in istoria satmarului ca cel mai slab si mincinos primar ,fara nici un proiect major o nulitate.

 11. vasile Răspunde

  Maskulik iar are dreptate.

 12. usas nait sirc Răspunde

  george filip carel pupi in cur toata ziua pe coica si esti postacul lui de serviciu vezi ca mai sunt cururi nespalate prin oras care asteapta sa fie pupate.nu te lasa,rezolvale pe toate

  • power Răspunde

   Vezi ca era sa te prăjești în vară a fost prea calda apa la ștrandul unguresc.nu se știe niciodată.

 13. silviu. Răspunde

  Câinii latră caravana trece domnule primar felicitări pentru activitate.

 14. florin Răspunde

  Nu sint surprins de criticile aduse lui Babut. S-a dovedit in ultimii ani ca-i lipsit de profesionalism si extrem de arogant, iar acceptarea acestuia de catre Coica total neinspirata.

 15. vasile Răspunde

  Iar Ileys rămîne în istorie pentru că a făcut o groapă! Consilierii primesc îndemnizație pe degeaba, doar dau din gură și atît! Și în timpul cît primesc indemnizații mai primesc și salariu de la locul unde sînt angajați, iar un salariat dacă nu e la serviciu i se taie din salara. Consilierilor de ce li se dă și salar și indemnizație în același timp?

  • Altu' Răspunde

   Vasalica, io-s corcitura din 75% roman, 12,5% ungur si 12.5% sfab, dar ma consider Roman! Spre rusinea mea, trebuie sa recunosc ca conationalii mei romanii sunt niste hoti si niste incompetenti de ma apuca durerea de cap doar gandindu-ma la cate se puteau face si nu s-au facut! Asa ca … mai bine un ungur cinstit decat un hot de-al nost’ 🙂

 16. 1 Răspunde

  O gasca de incompetenti …

 17. ion si nu nelu Răspunde

  Babut este un prostavan.

 18. Cretu Lucia Răspunde

  de fiecare data cand pot aduc aminte pe strada spicului nu este iluminat public deloc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.