Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

“Darul ce ni s-a făcut prin Eminescu” – concurs de recitări de ziua poetului naţional

Concurs Eminescu (8)Cea de-a doua ediție a concursului județean de recitare și interpretare “Darul ce ni s-a făcut prin Eminescu” a avut loc astăzi la Filarmonica Dinu Lipatti, în organizarea Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Deschiderea oficială a fost făcută de către inspectorul de specialitate, Natalia Boloş, în prezenţa prefectului Eugeniu Avram, viceprimarului Radu Roca, inspectorului şcolar general, Claudiu Mondici.

În total au concurat 23 de elevi de la mai multe şcoli, care au fost selectaţi în prealabil şi pregătiţi de profesorii lor.

Concursul a fost structurat pe două secţiuni, cea de “ipostaze lirice” şi cea de “ipostaze muzicale”, având loc şi momente artistice ale elevilor Liceului de Arte Aurel Popp.

Juriul a fost format din actorul Stelian Roşian, directorul Bibliotecii Judeţene, Lacrima Istrăuan, inspectorul şcolar pentru arte, Oltea Săveanu, inspectorul de limba română din Maramureş, Valentina Todoran şi l-a avut preşedinte pe conf. univ.dr. Mircea Făcaş, de la Centrul universitar Nord Baia Mare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Alertă la Satu Mare din cauza pestei porcine

Autoritățile sanitar veterinare din județul Satu Mare vor efectua controale pentru siguranță, după ce au primit informații din Ucraina, că...

Închide