Ultima actualizare: ieri, 19:37
Locale

Primăria a recepționat piața din Micro 17

receptie lucrari piata Micro 17 (12)Locuitorii din zona Micro 17 au de acum o piață agroalimentară modernă. Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, împreună cu o echipă a Primăriei au efectuat astăzi recepția lucrărilor de reabilitare a pieței. Lucrări au costat peste 500.000 de lei.

Potrivit primarului, este cea mai modernă piață realizată în Satu Mare iar foarte curând comercianții vor putea să își vândă marfa. Mai mult, el a mai precizat că se vor reabilita și restul piețelor  din oraș.

Piața din cartierul Micro 17 este sectorizată pe două zone, agroalimentară și industrială, și are 100 de mese prevăzute cu spații pentru depozitarea mărfii pe timp de noapte. În incinta pieței, hala de lactate care nu a fost funcțională până acum, a fost modernizată iar din această lună peste 40 de producători vor vinde produse lactate.

De asemenea, tot în această hală se va deschide un nou sediu de control al alimentelor, unde locuitorii din zonă vor putea să își analizeze carnea pentru examenul trichineloscopic.

Lucrările au început în data de 11.08.2014. Valoarea lucrărilor executate în baza contractului este de 535.600,66 lei (TVA inclus).

Principalele categorii de lucrări și investiții pentru realizarea acestui obiectiv sunt:

– desfințarea și relocarea a patru spații din incintă: magazia de cântarea, grupul sanitar și două chioșcuri cu aspect general neconform.

– împrejmuirea întregii suprafețe a pieței.

– îndepărtarea suprafețelor de circulații pietonaleși vânzare existente.

– realizarea unei rețele de canalizare a noii pardoseli propuse și a construcțiilor propuse.

– refacerea cu o platformă din beton elicopterizat a circulațiilor pietonale și vânzare.

– construirea unei copertine pe structură metalică care să acopere întreewaga zonă destinată vânzării la mese.

– realizarea unor spații noi, prin închiderea unor părți din structura metalică a copertinei, unde se vor reloca grupul sanitar existent, magazia de cântare și se va înființa spațiul necesar desfacerii laptelui și a produselor lactate.

69 comentarii

 1. dumitru ion Răspunde

  Felicitari domnule Primar avem o piață modernă felicitări.

 2. ersebet Răspunde

  Votez Coica avem după 25 de ani o piață moderna în Satu Mare.

 3. satmarean Răspunde

  Trebuie sa apară postaci Udmr plătiți de Rațiu și Gergo sa l facă pe primar hot , oltean și sa spună ca e un proiect Udmr, e chestiune de timp.

 4. dana Răspunde

  Pot sa scrie tot ce vor incompetenții de Rațiu și Gergo faptele vorbesc în timp ce ei vor sa plimbe vacile prin oraș Coica a făcut o piață de nota Zece.

 5. carolina papp Răspunde

  Locuiesc în micro 17 și mă întreb oare de ce nu a putut face Ilyes în 8 ani nimic pentru noi. Suntem alături de Coica și al votam.

 6. nico Răspunde

  CEL MAI BUN PRIMAR LA MARE DISTANTA DE ILYES CARE NU A FACUT NIMIC PENTRU ORAȘ UN SATU MARE DECÂT SA RENOVEZE LICEELE CARE ULTERIOR AU FOST REVENDICATE ȘI ÎNCHIRIATE LA PRIMARIE.

 7. carolina dobitoaca Răspunde

  dispari odata mai hotule din oras pe nume COICA , du-te ma in oltenia la tiganii tai ,imi cer scuze pentr dumitru pop, nico,carolina ciociolina,dana , ersebet ei saracii sunt platiti sa linga fundul oltenului mii de scuze , demisia COICA OLTEANUL HOT

  • satmarean Răspunde

   Au început postaci sa înjure , era de așteptat sunt disperați de realizările primarului e vocea neputinței.

 8. sandor Răspunde

  Piața e foarte frumoasa numai în Cluj am văzut așa ceva felicitări.

 9. reny Răspunde

  Se vede ce primar bun este a dovedit-o si azi dimineata cu dezapezirea cand orasul s-a blocat de la 3 cm de zapada .Dezapezirea de anul trecut a costat 100000 de lei in conditia in care a nins o zi ,sa vedem cat vom plati anul acesta cu acesti hoti si excroci.
  Coica a distrus tot orasul iar postacii platiti din banii primarie ar fi bine sa mai linga si alte funduri ca al lui Kojak v-a fi saltat nu peste mult spre multumirea satmarenilor care il injura si il bleastama zilnic.

 10. cetatean maghiar Răspunde

  Sa va fie rușine celor care jignesc și înjură ,cu ăsta nu rezolvați nimic .

 11. eny Răspunde

  Da pe vremea lui Ilyes s a plătit mai puțin deszăpezirea oare?

 12. Profesor Cosma. Răspunde

  Sunt un cetățean al acestui oraș și cred ca ar trebui sa terminam cu aceste diferențe etnice ca e oltean sau maghiar și cu acuzațiile nefondate făcute în spatele anonimatului și sa ai susținem pe cei care fac ceva pentru dezvoltarea orașului.

 13. catalin Răspunde

  Coica si-a pus amantele, angajatele de la cabinetele Coica & hotii din sistemul sanitar, angajatele de la primarie(alese dupa criterii bine stabilite, de el si Roca) si multe alte fufe, pentru a lauda aceasta mare ne-realizare :)))

 14. Adina Răspunde

  Pe mine nu mă interesează pe cine a pus Coica și unde , mă interesează ca mă voi putea duce într un loc civilizat la cumpărături.

 15. ion Răspunde

  Catalin o asemenea piața este o nerealizare? Mie î mi place mult.

 16. dani Răspunde

  Si eu sunt locatar al 17-lui Ce laudati atat piata asta….o placa de beton cu acoperis….macar daca era inchisa…asa ii un curent de toata frumusetea…vai si amar de comerciantii care vor fi nevoiti sa stea in curentu din CEA MAI MODERNA PIATA DIN SM

 17. dracu Răspunde

  E curent 220 volți ca doar înainte era mai bine nu era curent era totul în aer liber.carcotasi nebuni .

  • dani Răspunde

   Mai bine vezi-ti tu de dracii tai INTELIGENTULE….ai face bine sa treci doar prin piata asta si ai sa-i simti cei 220…nu se gandeste nimeni la cei ce vor lucra aici…daca tot au facut-o trebuia inchisa…dar asa suntem noi romanii …facem ceva asa doar sa fie facut …de ochii lumii..sa mai taiem o panglica….nu sa fie facut cum ar trebui

 18. dorina felcher Răspunde

  An loc sa ne bucuram noi băgăm tot felul de motive.Tipic romanesc. Felicitări Primarului și echipei care a realizat piața.

 19. Emil Boc Răspunde

  Da super echipa mai ales blonda spaima piețarilor fosta nevasta a uriasului Glodeanu spaima paharelor si a pacanelelor mentinut pe funcfie penfru ca a fost exdoamna Glodeanu vicdpresedinta la PDL …

 20. porcul cel spinos Răspunde

  Echipa super zdreamta lui glodeanu coica olteanul renumit pentr minciuna babut preput prostut roca viceprimarul invizibil coica iti multumim ca ne iei pe toti de fraieri

 21. mates crina Răspunde

  Eu stau in fata pietei,acesta piata a fost constuita in aproape 1 an ea fiind o piata foarte mica iar cand am fost in Cluj in 2 luni s-a construit o piata de 1800 de metrii pe nivel .Calitatea lucrarilor este indoielnica,cabluiri care atarna,podeaua nu este izolata si este rece ,iar prin acoperis ploua ,totul marca Coi-ca ,.Pretul este urias la suprafata mica pe care o are ,unde sunt banii primare ce ai facut cu ei ?

 22. aurel Răspunde

  Câinii latră caravana trece Felicitări domnule primar pentru piața pe care a ți făcut o.votez Coica.

 23. mircea postan Răspunde

  Cetățenii orașului Satu Mare votează Coica s au saturat de Udmr.

 24. micle Răspunde

  Sa votam cu cei care au făcut lucruri bune pentru oraș.

 25. Stefan Răspunde

  Voi, postacii cel laudati pe coica, se vede de la o posta ca sunteti vreo doi, dupa greselile de ortografie ce le faceti si modul de exprimare folosit.
  Nu-l mai lingeti atat de mult pe mult iubitul vostru primar in fund, ca se termina ca inghetata.

 26. coi -ca dorel de oltenia Răspunde

  Bre daca nu ma laudati va tai din finantare ,nu va duc in delegatie si nici mui…ta nu va dau ,eu sunt cel mai mare primar bre si destept si frumos ,bun manager.dar in realitate am compromis Satmarul.

 27. anggel Răspunde

  Coica e cu zece clase fata de toți primari de pana acum.

 28. Toader Angela Răspunde

  Zece clase zici ?La furat,la minciuni,la tupeu,la nesimtire,la superficialitate,la lipsa de caracter are zece clase peste toti oamenii publici din oras .Sunt in schimbul 3 si ma trec fiorii cand ma gandesc ca ieri dimineata abia am ajun acasa ,nu era curatat nici un drum la orav7-30 ,sa ramaneti voi cu el primar ,dar noi satmarenii vrem altul competent ,onest ,bun gospodar si un om serios.Numai bine tuturor mai putin hotilor si mincinosilor .

  • cetatean curios Răspunde

   Este foarte ușor sa arunci jigniri și acuzații nefondate în spatele anonimatului , ar trebui sa aduci și ceva dovezi Toate Angela sa ne deschizi și noua ochi el câte ne bucuram ca în sfârșit avem o piață moderna sau asfalt pe strada sau blocul izolat din fonduri europene sau…. spune ne și noua te rugam ce a furat primarul ca se pare ca tu știi? Sau te a pus cineva sa scrii aiurea?

 29. carmen Răspunde

  Un primar mai depasit si superficial ca Coica nu am avut,in 2 ani de mandat a facut din Satu Mare cel mai urat su slab dezvoltat oras din Ardeal.

 30. Maria Răspunde

  Va felicit d-le Primar pentru realizare ! Si va felicit ca aveti in echipa dv o persoana atat de devotata muncii si profesiei, echitabila si obiectiva precum este d-na Glodean ! Rezultatele muncii ei se vad oriunde s-ar duce, STIU pt ca am lucrat cu ea !
  Aveti votul meu si in 2016 !

 31. ardelean victor Răspunde

  Domnul primar a fost seful ficei mele numai dupa fusta ei a umblat toata ziua si a terorizat-o pana cand ea aplecat din tara,un om fara caracter.

  • grigorița Răspunde

   Domnule Ardelean eu lucrez la Primărie și nu a fost nici o angajata cu numele acesta în subordinea Primarului ăsta este o minciuna foarte mare Coica se comporta foarte frumos cu toți angajații Primăriei.

   • Oarecare Răspunde

    Chiar credeti ca lumea isi da numele adevarat? Nici eu nu stiu de nici o Grigorita in primarie 🙂 Dar stiu sigur ca au plecat de buna voie sau siliti multi angajati din Primarie, doar ca sa scape de teroare

 32. daniela vlad Răspunde

  Domnule Primar aveți toată aprecierea mea pentru modernizarea acestei piețe.

 33. ANI Răspunde

  Eu votez Cioc a a doar ca el nu voteaza cu noi el voteaza cu ANI http://portal.just.ro/35/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=3500000000012693&id_inst=35

 34. nicu Răspunde

  O renovare de 110.000 euro e prezentata de activistii comunistoizi rosii ca o mare investitie.Si mai sint vreo 30 de postaci care sa laude marea investitie.Ieri dimineata orasul era semiparalizat de la 5cm de zapada cazuta noaptea.PSD-ul n-a inteles nimic din votul din 16.11.14.Ma, nu mai merge cu propaganda mincinoasa.La fel ca Ponta o s-o luati in freza in iunie 2016,daca nu incepeti macar o investitie serioasa gen al 3 pod,centura de ocolire.

 35. inna Răspunde

  Da probabil ca ar trebui sa facă Coica tot ce nu s a făcut în ultimii 25 de ani ca sa fie apreciat În rest liber la înjurături.

 36. petru pop Răspunde

  Tot respectul fata de Coica am circulat pana acuma în noroi și gropi dar acuma ne a asfaltat strada se vede ca e un bun gospodar ce ne a promis a făcut.

 37. petre de la votari Răspunde

  Odata am votat acest mincinos de primar …….si clar eu nu mai votez olteni mincinosi

 38. gelu Răspunde

  Petre ai dreptate dar. oare satmarenii stiu ca merge olteanul mincinos adica coica ..merge o saptamina in america cu amantele care au fost si in china si merge pe banii satmarenilor…toti votantii coica au fost inselati de catre olteanul mincinos coica dorel costel

 39. ceva ingrozitor Răspunde

  Ma coică ma jmenaruleeeeee da al treilea pod cind????? Minciuna este o parte din tine???da cit ne mai poti minti????? Ma jmenaruleeee da centura cind??????? Eu nu mai votez coica votez un primar serios care nu minte si mai ales un ardelean cu par ca alenii fara par au distrus orasul satu mare

  • cetatean curios Răspunde

   Ăsta este arma de lupta a lui Gergo și Rațiu singura modalitate prin care î și fac treaba în Consiliul Local în rest activitate zero.

 40. pop mihai Răspunde

  Va dsti seama cine apara fundul primarului ce fel de oameni sunt? In china celebra delegatie coica i se lauda lui babut cretinul city maneger cite amante are olteanul la cabinetele lui ,!!!! Cine apara oltenul trebuie eliminati din societatea moderna si coecta indiferent daca este femeie sau barbat,orasul este aprope distrus nu mai toleram minciuna

  • om Răspunde

   Deja se ajunge prea departe domnule Mihai , unde suntem adică CINE trebuie eliminați? UNDE V A CREDEȚI ? PE CINE VREȚI SA ELIMINAȚI? POATE AR TREBUI SA SE SESIZEZE SRI ÎN ACESTE CAZURI DE INSTIGARE LA VIOLENTA.

   • matroz Răspunde

    @pop mihai;mai nene tu esti un fascist cretin!Cum sa nu ne exprimam ,mai cetatene?Dar asa-i in societatea moderna unde cacatii f..t in loc sa puta!Veti mai pierde alegeri,calmati-va,lucrurile intra in normal.

 41. ardelean Răspunde

  Beton elocopterizat? E o veste beton….. !
  O mare hotie, decontarea unor materiale de constructie cu parametrii superiori, total nejustificati in situatia asta… ma mir ca peretii nu sunt facuti din ceramica de protectie termica, de genul celeia folosite la navele spatiale, iar gamurile din sticla antiglont.
  Oricum Curtea de Conturi nu s-ar fi prins, in CL ar fi “latrat” doar dl. consilier Butka Gergo, singurul pe care il duce mintea sa inteleaga aceasta HOTIE, iar boulenii si preotesele satisfacute ar vota mai departe PSD Satu mare

  • florea maria Răspunde

   Se vede clar după acest comentariu pentru cine scriu postaci înjurături marele consilier Gergo care e singurul responsabil în acest oras e cel mai tare consilier din toate timpurile din lume.

  • satmarean Răspunde

   VOTAȚI GERGO BUTKA SINGUR UL COMPETENT DIN ORAS UN SATU MARE ESTE UNUL DIN CEI TREI SUPER CONSILIERI CARE AU PROPUS CEL MAI TARE PROIECT DE HOTARARE IN CL REINTRODUCEREA ACCESULUI VACILOR IN MUNICIPIU.FELICITARI.

 42. pop marcel Răspunde

  Singurul pe care al duce mintea sa va fie rușine domnule consilier ptr ca sunteți în spatele acestor comentarii de înjurături și jigniri nefondate rușine.

 43. satmarean Răspunde

  Butka Gergo este cel mai mare prost împreună cu Rațiu care vor sa introducă vacile în oraș și nu au făcut nimic decât sa latre și altceva nimic nu au făcut.

 44. ulmeanu Răspunde

  E disperat Gergo sa înjure sa jignească fără dovezi ăsta e problema intra în panica datorita faptului ca Primarul este tot mai mult apreciat de cetateni.

 45. mănescu ioan Răspunde

  Dacă și în aceste momente în care se inaugurează o piață noua și moderna pentru oraș consilierii scriu comentări și înjură atunci este foarte clar ca interesul lor nu coincide cu interesul comunității în care traim. VA NOTEZ ÎN AGENDA DOMNILOR GERGO ȘI RATIU PENTRU ALEGERILE DIN 2016.AFARA CU VOI DIN C.L.

 46. Mia Răspunde

  M am mutat în Satu Mare de 10 ani dar sincer sa fiu sunt uimită de ce se întâmplă în acest oras la inaugurarea unei piețe modernizate total Primarul este înjurat și făcut hoț.Asta e prea de tot .

 47. Mia Răspunde

  Eu am stat 46 de ani in Satu Mare iar in 2012 am stiut ca odata cu alegerea ca primar a lui Dorel urmeaza declinul si jaful acestui oras,dar ce mai vreti de la un senil de 60 de ani ca Coica care este depasit de administratia moderna .

 48. porcul cel spinos Răspunde

  Ce postaci de 2 bani,macar puneti nume din satu mare,manescu ioan nu exista lingai ieftini pe banii primariei,sunteti niste porci spinosi mai spinosi decit mine,Tepari ce sunteti mincinosi si ……..

 49. porcul cel spinos Răspunde

  este o rusina ca primarul sa plateasca postacii in favoarea lui , dragi postaci ai primariei va mintiti singuri si culmea voi stiti asta , vreti sa ajungenti cu totii porci ca si mine??? nu va recomand dar vad ca vreti sa fiti porci, pacat

 50. carmen l Răspunde

  felicitari domnule primar pentr parcarea din fata cabinetelor medicale pe care le pastoriti???? va intreb de ce numai acolo ati facut parcare?/?? si va mai intreb oare nu va este rusine???

 51. popo prostu Răspunde

  Esti o haimana de primar coica asta esti o haimana esti zero barat esti o povara pntr acest oras ok?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.