Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Șoferi prinși băuți la volan

images (5)Joi după-amiază polițiștii rutieri sătmăreni au identificat în trafic, pe strada Prahova, din municipiul Satu Mare, autoturismul marca Audi, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin. Vasile S. a fost testat cu aparatul etilotest , care, a indicat o concentrație de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

De asemenea, pe strada Botizului din municipiul Satu Mare , polițiștii rutieri au identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen. În cazul său aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile și a fost sancționat contravențional cu amenda de 877,5 lei, iar dacă amenda este achitată în termen de 48 de ore, cuantumul acesteia se reduce la jumătate.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.