Ultima actualizare: azi, 18:04
Locale

Sătmăreanul Rafaelo Varga a fost adoptat de o familie din București. Vrea să se facă reporter

1479175_329050780628250_5874428429150472757_n_41696200Concurentul de la X Factor, care a impresionat până la lacrimi cu povestea lui de viață, dar și cu vocea minunată, și-a găsit familie. Sătmăreanul Rafaelo Varga a fost adoptat de o familie cu suflet din București.

Rafaelo Varga a fost cunoscut de o țară întreagă după ce a participat la X Factor, concursul care avea să-i schimbe viața. Deși nu a ajuns în finală, faptul că a apărut de mai multe ori la televizor, i-a schimbat viața tânărului talentat.

După multe drumuri de la Satu Mare la București și înapoi, după o perioadă grea în care s-au pregătit actele, Rafaelo s-a stabilit în sfârșit în București, orașul în care dorește să își facă o carieră în muzică și televiziune. Toate aceste vise ale lui se pot împlini cu ajutorul familiei care l-a adoptat. “M-au văzut la X Factor, mi-au scris pe facebook, apoi ne-am împrietenit. M-au vizitat de ziua mea la Satu Mare, apoi m-au luat la ei de sărbători, iar acum m-au luat definitiv la ei. Nu știu cum să le mulțumesc pentru că am o familie care mă susține atât financiar cât și spiritual, să îmi îndeplinesc visul”, a declarat Rafaelo Varga pentru Realitatea tv

Rafaelo lucrează la Antena 1

Ambițion și hotărât, cum a ajuns în București, tânărul și-a contactat cunoștiințele și a cerut de munca. După cum și proverbul spune “cere-ți și vi se va da”, Rafaelo a fost acceptat să facă practică la Antena 1. “Pur și simplu i-am contactat pe cei de la X Factor, iar ei mi-au făcut legătura cu cei din redacție. Am fost acceptat să fac practică aici. Încerc sa fur meserie. Azi am fost pe teren cu un reporter, si acum mă pregătesc să fac o știre despre trecerea timpului. Sunt în perioada în care mă pregătesc. Știu că este mult de muncă, dar o să lupt să am o rubrica undeva. Deja fac dicție, cursuri de actorie, citesc jurnale”, mai spune Rafaelo Varga.

Așa exersează Rafaelo prezentarea știrilor https://www.facebook.com/video.php?v=677141449062485

Activitatea lui Rafael este intensă și pe plan muzical

Tânărul este conștient de faptul că vocea lui este în schimbare, și trebuie mereu șlefuită. Cu ajutorul unor oameni care au încredere în talentul lui, Rafaelo face cursuri de canto gratuit, iar un artist l-a luat la studioul lui. “Am început să fac canto la Școala Art Music, cu doamna profesor Madălina Carcota căreia îi mulțumesc pentru asta. Am început să lucrez cu Boier Bibescu și pregatesc o piesă, cu care sper să ajung pe radio. De curând m-am implicat în proiectul «Dar din Dar», organziat de școala mea. Mergem prin țară, pe la diferite asociații care se ocupă de copiii orfani și fac concerte caritabile. Acestea sunt organizate prin mall-uri teatre, etc., iar eu sunt invitat să cânt. În Buzău pe 6 martie, în Arad pe 4 aprilie, Satu-Mare 1 iunie și așa mai departe. Dacă sunt și alte localități interesate mă pot contacta, sunt deschis la colaborări”, a încheiat Rafaelo Varga.

Sursa: http: www.realitatea.net

 

 

 

 

4 comentarii

 1. Restauratoru Levi Răspunde

  Nu un proverb spune asta ci Dumnezeu in Cuvantul Sau (Matei 7:7)
  Cat despre el BRAVOOO !!!

 2. Restauratoru Levi Răspunde

  Nu un proverb spune asta ci Dumnezeu in Cuvantul Sau (Matei 7:7)
  Cat despre el BRAVOOO !!!

 3. orasul nostru Răspunde

  tigan borit .punct

 4. szabo ilona Răspunde

  kedves Rafaelo!meghatott a te torteneted gondolom ertesz magyarul Brassobol szeretnem felvenni a kapcsolatot veled esetleg ha kozolsz egy telefonszamot mi egy idosebb csalad vagyunk egyedul kerlek irjal ha akarsz kozbejarni .addig is gratulalunk es sok sikert kivanunk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.