Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Femeie accidentată de o șoferiță care a plecat de la fața locului

accidentLa data de 02 martie 2015, ora 11:20 poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi despre faptul că la Spitalul municipal Carei s-a prezentat o persoană de sex feminin care, reclama faptul că, în jurul orei 10:30 ar fi fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Carei.

Din verificările efectuate, oamenii legii au stabilit că Nicoleta H., în calitate de pieton a traversat starda prin loc marcat şi semnalizat corespunzător la intersecţia Străzilor Corneliu Coposu şi Mihai Viteazul din Carei şi a fost accidentată de un autoturism marca Audi, al cărui conducător auto s-a oprit, iar după o discuţie purtată cu victima şi-a continuat deplasarea.

Poliţiştii au reuşit în scurt timp identificarea persoanei care a condus autoturismul, Maria B., în vârstă de 39 de ani, nu a acordat prioritate de trecere persoanei angajate în traversarea regulamentară a străzii. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a numitei Nicoleta H.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.