Ultima actualizare: azi, 22:22
Locale

Femeie prinsă de jandarmi în timp ce comercializa produse contrafăcute

images (9)Miercuri, 11 martie 2015, în jurul orei 10:30, în timp ce se aflau în patrulare în zona Pieţei de Vechituri din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au surprins o femeie care oferea spre vânzare diferite produse care purtau însemnele unor mărci de renume şi păreau a fi contrafăcute.

În urma verificărilor, jandarmii au identificat-o pe Luminița M., în vârstă de 45 de ani, din Satu Mare, care oferea spre vânzare 45 de articole sportive inscripţionate cu mărci de renume, fără a putea justifica provenienţa bunurilor şi fără a deţine certificate de înregistrare a acestor mărci. S-a luat măsura ridicării  produselor şi depunerii acestora la I.P.J. Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a infracţiunii de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin.1, lit.b, din Legea nr. 84 din 1998 republicată privind privind mărcile si indicațiile geografice,  dosarul  urmând a fi înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, dacă observă persoane  care oferă spre vânzare astfel de produse.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

Un comentariu

  1. darius Răspunde

    Pe semicorso langa sediul PDL este de ani de zile un magazin unde se comercializeaza numai haine contrafacute: “versace, dolce cabana, polo, lacost etc” Este exact in buricul targului si se pare ca e protejat de cineva. AVIZ JANDARMILOR!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.