Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Problemele tinerilor sătmăreni în atenția Prefecturii Satu Mare

SAMSUNG CSCLa inițiativa Sam Studia, reprezentată de Mark Torok și în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport reprezentată de Virgil Dragoş, în cabinetul prefectului a avut loc joi, 12 martie, o întâlnire de lucru privind posibilitatea implementării la nivel județean a unei strategii naționale pentru tineret și sport.

Pe viitor se dorește crearea unei Comisii de dezbatere pentru tineret, care îşi propune promovarea tinerilor sătmareni  şi a antreprenorilor tineri din Satu Mare. Odată formată, această Comisie de dezbatere pentru tineret, îşi propune implicarea în cât mai multe acţiuni care pot soluţiona din problemele actuale ale tinerilor sătmăreni.

Prefectul Eugeniu Avram, s-a arătat încântat de iniţiativă şi a declarat ca va sprijini aceast demers binevenit pentru tinerii din judeţul Satu Mare, cerând în acelaşi timp o implicare a tuturor instituţiilor publice cu atribuţii în domeniu, pentru realizarea acestui demers.

4 comentarii

  1. Noemi Răspunde

    Virgil Dragos lipitorul de afise de la PSD mare director la aceasta firma DJST

  2. reflector Răspunde

    suntem mandrii ca traim in satu mare fara poluare luminat si nici un pic de praf, copii la discoteci si cluburi consuma in veselie substante interzise.

  3. reflector Răspunde

    cluburile si discotecile sunt inecate in fum si substante care fac bine la plamanii.

  4. Tinerii Răspunde

    Ne bucuram ca tinerii satmareni sunt activi! Satu Mare are nevoie de o strategie si de ONG-uri active.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.