Ultima actualizare: azi, 20:19
Locale

UDMR Satu Mare a aniversat 25 de ani de existență

25 de ani UDMR (33)Conducerera UDMR Satu Mare a aniversat astăzi 25 de ani de la înființare, în prezența președintelui formațiunii, Kelemen Hunor.

La eveniment au participat persoanele din conducerea partidului, în frunte cu președintele filialei județene, senatorul Pataki Csaba, președintele filialei municipale, deputatul Kereskenyi Gabor, dar și o serie de aleși locali, președinți de filiale comunale. Au mai fost prezenți Ștefan Ressler din partea Forumului  Democrat German și Paul Dancu din partea Uniunii Slovacilor și Ucrainenilor.

În deschiderea manifestării, la propunerea președintelui Pataki Csaba, cei prezenți au ținut un moment de reculegere în memoria celor care au contribuit la înființarea UDMR SAtu Mare, în urmă cu 25 de ani, sau au condus destinele comunității maghiare din județ, și nu mai existră.

În cuvântul său, Pataki Csaba a spus că UDMR este una dintre cele mai vechi organizații din Europa Centrală și de est și că nu ar fi existat dacă nu s-ar fi ocupat și de probleme generale, pe lângă cele ale comunității maghiare.

Liderul UDMR a subliniat că UDMR există în formula actuală datorită minorității maghiarilor și a nevoilor acestora pe care le reprezintă.

7 comentarii

 1. Ion Răspunde

  Pozitiile acelea solemne din unele fotografii au fost luate cand se intona imnul Romaniei, nu-i asa?

 2. matroz Răspunde

  Dar caii,caii si husarii unde-s?Sa nu spuneti ca n-ati avut atatia bani sa-i carati din pusta!in rest firesc, se spune „La multi ani”,dar…

  • Norick Răspunde

   Caii au fost furati…Ghici de cine 😀 😀 😀

   • Norick Răspunde

    Timpul a expirat ! N-ai ghicit ,cadoul ramane la urmatoarea extragere 😀 😛 🙂

    • matroz Răspunde

     @Norik;de abia acum incepe .Am cercetat au fost mancati!Ghici ?Nelimitat timp de raspuns!Dar sa nu ramai cu premiul neacordat pot marturisi ca am vazut niste husari imbracati ca la teatru de…

     • Norick

      O.K. @matroz , ai trecut de test. Esti un matroz adevarat ! 😀

 3. unul Răspunde

  Hat aredealu’tare place la noi! De 25 de aniuri asteptam momentu’ala cand sa punem mana pe ea! RMDSZ este o leg iob partida,la noi ajutat sa primeste copi banile de la Budapest es noi foloseste aici la Szatmar! Io votat si voteaza mai departe cu ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
CRITICAL MASS în centrul orașului Satu Mare

Asociația Sportivă Pro Racers în parteneriat cu Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare și cu Asociația Act4U, în cadrul inițiativei...

Închide